Mærsk betød mere end dronningen

nationen! minder Mærsk - og mange sammeligner ham med kongehuset. Og en dugfrisk nationen!-måling viser at Mærsk betød mere end Margrethe

Et flertal af læserne på ekstrabladet.dk, mener, at alle burde have gjort som Mærsk hovedkvarteret i går - flaget på halv. (Foto: Kristian Linnemann)
Et flertal af læserne på ekstrabladet.dk, mener, at alle burde have gjort som Mærsk hovedkvarteret i går - flaget på halv. (Foto: Kristian Linnemann)

- Hvis vi selv kunne vælge vores regent, så skulle Mærsk have været konge. Han har givet mere til Danmark end hele kongehuset har kostet os, og det sige ikke så lidt.

Sådan lød det i går fra nationens! Baton R, da budskabet om 98-årige Mærsk Mc-Kinney Møllers død blev spredt i Danmark. Og Baton er ikke den eneste, der laver en royal sammenligning. Martin B. skriver f.ex.;

- Han har da vist været mere betydningsfuld for Danmark end flere af vores konger, og Rene F. svinger sig endnu højere op, og kalder ham 'den ypperligste dansker':


Flagenene på Amelienborg brude have været på halv stang i går.

- Han var simpenhen vores fader Danmark. Har har da nok vist sine sande loyale følelser for sit fædreland mere end nogen anden. For mig har vi lige mistet vores simpenhen ypperligse meneske uden sidestykke for os alle,selv om man godt vidste at Mærsk ikke kunne leve evigt, så for mig er det en absolut sorgens dag.

Mærsk'd død vigtigere end Dronningens fødsel
På grund af de de mange, der satte Mærsl ligeså højt eller endda højere end kongehuset, fik nationen! stillet spørgsmålet: 'Mærsk McKinney er død - og dronningen har fødselsdag. Hvad skal flaget?' og ud af de næsten 8000, der har svaret, mener 85 procent, at Dannebrog i går burde have været på halv.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere