Nu genudsender de Bayern-Real

Masser af danskere gik glip af store dele af Champions League-kampen i går mellem Bayern og Real. Nu giver TV2 SPORT dig chancen igen

Skal du se Real tabe igen til Bayern? (Foto: TV2)
Skal du se Real tabe igen til Bayern? (Foto: TV2)

De seere, som på grund af udfald i signalet fra YouSee gik glip af Champions League-semifinalen tirsdag aften mellem Bayern München og Real Madrid, har mulighed for at se kampen på TV 2 SPORT. Kanalen genudsender nemlig kampen i fuld længde i dag kl. 13.30.

- Vi er glade for på denne måde at give fodboldseerne mulighed for at opleve hele kampen, siger sportschef Lene Ugilt Hansen, TV 2 SPORT, der dog også oplyser, at det hele tiden været hensigten at genudsende kampen.

- Men set i lyset af gårsdagens tekniske problemer giver det ekstra god mening.

Læs:

Se også: YouSee: Undskyld!

Og læs også:

Se også: Ingen garanti fra Yousee før Chelsea-Barca

Hvad skal man bruge en gentagelse til?
Men spørger man nationen!, så er en genudsendelse af en fodboldkamp komplet latterligt:
- Er de da helt bløde i bolden, hvem gider se en kamp som er spillet for et døgn siden og alle kan læse hvem har vundet. Skod Firma, skriver Luca S i sin kritik af Yousee, mens Anders J. griner højlydt:

- Hahah, en genudsendelse? Hvad fanden skal vi bruge det til :D

Mange på nationen! bævrer, når de tænker på aftenens brag mellem Chelsea og Barcelona. Yousee har nemnlig stadig ikke har meldt ud, om de har fundet og rettet den fejl, der gav problemer over hele Danmark i går.
- Vi kan ikke stille nogen garanti, og mangler stadig at gennemføre nogle test, sagde Yousee's pressechef Ib Konrad Jensen tidligere på dagen, hvor han forklarede, at man overvejer om kunderne skal have kompensation for nedbruddet tirsdag aften.

Skal du se genudsendelsen?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere