Ingen garanti fra Yousee før Chelsea-Barca

Seerne havde store problemer med at se fodbold i går, da Yousee havde tekniske problemer. Og fejlen er stadig ikke rettet

Fejl hos Yousee betyder, at folk, der har glædet sig til at se Messi i aften, måske får en lang næse. (Foto: AP)
Fejl hos Yousee betyder, at folk, der har glædet sig til at se Messi i aften, måske får en lang næse. (Foto: AP)

- Slap nu lige lidt af.Det er jo ikke jordens undergang, fordi forbindelsen ryger lidt en gang i mellem.

- MEN DET ER DET FANDEME, hvis det sker i under Barza kampen. Så ryger tv'et ud af vinduet og yousee bliver jævnet med jorden

Sådan skriver nationens! Jan H. der ligesom mange andre oplevede frosne tv-signaler, nedbrud og sort skærm på sit TV i går, da Real Madrid besøgte Bayern og tabte 2-1.

Læs:

Se også: Derfor kan du ikke se Champions LeagueSe også: YouSee: Undskyld!

Lorte Yousee
- Hvem scorede til 2-1? Lorte Yousee. De burde give alle kunder en billigere regning hver gang der er fejl på deres antenner eller hvad der nu er galt, skriver Henrik B. og Martin S. opfordrer også Yousee til at give en form for kompensation:
- Det gør mange teleselskaber gør, hvis de har haft nedbrud.

Overvejer og leder efter fejl
Men hos Yousee er der ikke meget hjælp at hente for de vrede seere. Pressechef Ib Konrad Jensen fortæller, at man mener, at fejlen ligger i de servere, der styrer abonnenternes start/stop funktion. Og at de fejl giver problemer med forbindelsen til de satellelitter, Yousee henter signalerne ned på:

- Men vi kan ikke stille nogen garanti, og mangler stadig at gennemføre nogle test, siger Ib Konrad Jensen, der dog mener, at chancen for at seerne kan se Chelsea-Barcelona er oppe på 99 procent.

Hvad siger du til de kunder, der kræver kompensation?

- Vi overvejer, om vi skal komme med en form for kompensation til kunderne, ligesom vi overvejer, om vi kan arrangere en genudsendelse af Bayern München - Real Madrid, siger Ib Konrad Jensen, der regner med at have nyt til kunderne i løbet af dagen.

Har du tillid til at Yousee får styr på signalet? Og har du et forslag til, hvordan de kan kompensere?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere