Villys fjender: Bare han bliver

Opfordringen fra SF'eren Mogens Ove Madsen til Villy Søvndal om at gå som formand har skabt vild debat - og et flertal er enige

SF-vælgere mener at Villy skal droppe enten minister-posten eller formandsposten - men hans politiske modstandere mener, at han skal blive. Hvad mener du? (Foto: Jyllands Posten)
SF-vælgere mener at Villy skal droppe enten minister-posten eller formandsposten - men hans politiske modstandere mener, at han skal blive. Hvad mener du? (Foto: Jyllands Posten)

- Villy som formand. Han gør jo et fremragende arbejde. Han er næsten på højde med Lene Espersen i at køre partiet ned. Lad ham blive, skriver Mark J.

- Lad ham sidde, han gør et fantastisk stykke arbejde. Han arbejder godt og stabilt på at få SF ud af folketinget, lyder det fra Klavs A.

- Han skal ikke gå af. Splid og konflikt i SF er en god ting. Det skal vi have mere af. så shhhhh..., fortsætter Carsten N.

Svært at klare begge poster
Alle kommenterer de artiklen

Se også: SF-profil: Gå af, Villy hvor Mogens Ove Madsen - som har siddet i SFs hovedbestyrelse og i dag er medlem af regionsbestyrelsen i Region Nordjylland - åbent indrømmer, at et af SFs problemer er, at Villy Søvndal har svært ved at overkomme det hele.

- Så vidt jeg kan se, er det svært for ham at være både udenrigsminister og formand. Jeg tror, det med partiet går lidt hen over hovedet på ham, siger han således til NORDJYSKE, og ser man på resultatet af netafstemningen 'Hvad skal Villy Søvndal gøre?' viser da også, at kun 26 procent af SFs-vælgere, mener at Villy kan fortsætte som partiformand og udenrigsminister.

Udenrigsministeren rejser jo hele tiden
nationens! Kurt L. formulerer det således:
- Det jo lige nøjagtig det samme da Lene Espersen var udenrigsminister, man kan ikke bestride 2 poster, som udenrigsminister er man jo på mange rejser uden for Danmark, så er man nød til at have en formand der er i folketinget også for at være på forkant med de sager som er relevant, når man som udenrigsminister er på rejse.

- Så ja Villy skal gå af som formand, ikke fordi han ikke har gjort det godt, fordi det er sådan som jeg har skrevet.

Men hvad ville du gøre, hvis du var Villy? Og kan du huske dengang nationen! gik amok i Villy ros:

Se også: Villy - nu med nosser

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere