Forbyder snak i rygepausen

Rygere er for lang tid om at ryge - fordi de snakker sammen. Derfor må rygerne på et fynsk plejecenter nu kun ryge alene

For halvandet år monterede en efterskole fire rygepæle med 25 meters afstand mellem hver pæl. Meningen var, at hyggerygningen skulle stoppe - og fremover måtte rygerne kun ryge enkeltvis ved pælene

Læs:

Se også: Rygepæle med 25 meters afstand: Rygere må ikke stå i grupper

Nu har et plejecenter på Fyn også forbudt grupperygning, og lederen Kathe Storm forklarer på dr.dk, hvorfor:

- Når medárbejderne stod og røg sammen, så tog det længere tid at ryge. Og nogle af de informationer, der gik mellem medarbejderne, nåede aldrig til ikke-rygerne, siger hun.

Medarbejderne mener ifølge dr.dk, at den nye regel - efter lidt indkøringsdiskussion - egentlig er ok, men hvad mener du?

Birgitte G skriver på dr.dk, at reglen også burde gælde hendes søns SFO:
- Når jeg henter min søn i skolen står der næsten altid tre-fire ansatte bag et skur og smøger den mens de snakker og griner højlydt. Kan det tænkes at rygepausen bliver længere på den måde? Det er jeg sikker på. Hvis sfo'en i øvrigt er så hårdt hængt op som de giver udtryk for, undrer det mig at de overhovedet kan forsvare at have rygere ansat.

Må man snakke over kaffen?
Men Hanne M. mener, at rygerjagten er blevet lidt for skrap:
- Endnu en hetz mod rygerne!! Hvor tager man så fat, når målet for at nedkæmpe rygerne totalt er nået? Er det næste projekt, at forbyde samtale, mens man drikker kaffe og taler med wienerbrød i munden? Må vi så snart bede om noget tolerance overfor hinanden!!!!!!!!!!!

Hvad tror du bliver den næste rygeregel?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere