DF: Khawajas kone ser ikke så frigjort ud

nationen forstår ikke, hvorfor den danske regering har så travlt med at hjælpe Abdulhadi al-Khawaja. Og DF tvivler på om han kæmper for demokrati

En demonstrant, der vil have USA til at gå ind i sagen om den fængslede danske statsborger, bliver vist væk fra Amerikas ambassade i Bahrain. (Foto: AP)
En demonstrant, der vil have USA til at gå ind i sagen om den fængslede danske statsborger, bliver vist væk fra Amerikas ambassade i Bahrain. (Foto: AP)

Påsken har budt på massevis af indlæg her på nationen! fra folk, der undrer sig over at Villy Søvndal bruger litervis af blæk på at skrive breve til styret i Bahrain om fængslingen af den danske statsborger Abdulhadi al-Khawaja.

Related contentLæs: Tilfældet "danskeren" al-Khawaja fra Bahrain.

Related contentLæs også: Hvad sker der for Søvndal? "Vor mand i Bahrain!"

Related contentOg den seneste: Hvad sker der for Villy Søvndal -2-

De kritiske mener at den danske udenringsminister hellere burde koncentrere sig om få de to søfolk, der er taget som gidsler af somaliske pirater, fir, og så bliver der sat spørgsmålstegn ved om Abdulhadi al-Khawaja overhovedet kæmper for demokrati. Og nu melder Dansk Folkepartis udenrigsordfører sig nu ind i debatten med samme spørgsmål:

- Jeg har en stærk fornemmelse af, at det her bare er en kamp mellem shia- og sunnimuslimer, siger Søren Espersen ifølge ritzau, og fortsætter med en analyse af Abdulhadi al-Khawajas kone og datters tøj:

Se datteren på dette klip fra TV2.dk

- Hans kone og døtre ser ikke ud til at være særligt frigjorte. De er fuldstændig pakket ind i gevandter. Og det styrker mig i, at han nok ikke arbejder specielt meget for kvinders rettigheder, siger Søren Espersen, der nu har stillet en række spørgsmål til Villy Søvndal om sagen.

Hvad mener du? Kan man se på konens tøj om manden kæmper for demokatri?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere