Enhver ku' jo gøre det Ståle gjorde i FCK

Han førte FCK frem til fem mesterskaber, og gjorde en fornem figur i Champions League - men hvor god en træner var Ståle?

Ståle Solbakken har fået 'orlov' fra FC Köln, der lige nu ligger til nedrykning fra Bundesligaen, efter det er blevet til sølle én sejr de sidste 10 kampe. (Foto: AP)
Ståle Solbakken har fået 'orlov' fra FC Köln, der lige nu ligger til nedrykning fra Bundesligaen, efter det er blevet til sølle én sejr de sidste 10 kampe. (Foto: AP)

- Med det materiale og de folk FCK har, så kunne min døde oldefar føre FCK til et nyt mesterskab. Det er ikke svært at få succes, når man har folk til at gøre arbejdet for en. Når man har penge, så kan man nå langt :)

Sådan skriver Martin K. i en af de hundredevis af kommentarer, der er væltet ind til artiklerne om FC Köln's fyring af Ståle Solbakkken. Spekulationerne om, hvor den i Danmark så succesfulde træner skal fortsætte karrieren er nemlig i fuld gang, men mange mener ligesom Martin, at Ståle var heldig i sin tid i FCK:

Se også: Ståle kan glemme FCK og landsholdet

- Selv jeg kunne føre FCK til mesterskabet.. Kræver vist ikke det store trænertalent, lyder det således fra 'Adam& E.' og Johnass V. beder Ståle om at se bort fra Danmark, når han vælger ny klub:

- Red med på en bølge i FCK, kunne INTET skabe i Køln.... hva ska dansk fodbold med ham!?!?

Men hvad mener du? Var Ståle heldig eller dygtig, da han var træner for FCK?

En der godt kunne tænke sig at se Ståle på FCK-bænken igen, er Morten E.:
- Jeg håber han tager tilbage til FCK! De spillede sku god skandinavisk bold da han var der! Det var en fornøjelse at se dem i CL og det er da også første gang jeg nogensinde har holdt med FCK!!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere