Nu må de også flytte fra huset

Nye tal: Højeste antal tvangsauktioner i 19 år

502 danske ejendomme røg på tvangsauktion i marts. Har du et bud på, hvad man gøre gor at undgå at fol kskal flytte fra hus og hjem? (Foto: Colourbox)
502 danske ejendomme røg på tvangsauktion i marts. Har du et bud på, hvad man gøre gor at undgå at fol kskal flytte fra hus og hjem? (Foto: Colourbox)

Krisen kradser dybere og dybere og seneste nyhedsbrev fra Danmarks Statistik viser, at man skal 18 år tilbage i tiden, for at finde et højere antal tvangsauktioner.

I februar var antallet af tvangsuaktioner 481, mens det i marts var steget til 502. I 1993 var tallet helt oppe på 1225, så selvom det er steget, er det historisk set ikke i nærheden af tidligere tiders niveau.

Hvad med dig? Har du problemer med at betale terminen, eller kender du nogen, der er røget på tvang?


Kilde: Danmarks Statistik

I Dansk Erhverv peger cheføkonom Bo Sandberg på at danskernes økonomi også er presset af andre udgifter end huslejen:

Afgifter og dyr benzin
- Danmark har inden for et halvt år indført fedtafgift, og en række afgifter på grænsehandels-følsomme varer og på tobak, siger Bo Sandberg til ritzau, og nævner også de stigende benzinpriser som et af danskernes store økonomiske problemer:

- Krisen har ført til, at mange må søge job længere væk fra bopælen. Derfor rammer stigende benzinpriser forbrugere og erhvervsliv hårdt, siger Bo Sandberg.

Hvad er dit største økonomiske problem? Husleje, fødevarer, benzin? Og mener du at regeringen kan gøre noget for at lette danskernes økonomiske problemer?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere