14-årig hammer-drabsmand vild med splatter

Bliver man voldelig af at se voldelige film? En 14-årig splatter-fan skrev filmmanuskript om et hammer-mord - og hamrede så sin mor ihjel

Foto fra Saw 4 - en af hammermorderens yndlingsfilm. (Foto: Scanbox)
Foto fra Saw 4 - en af hammermorderens yndlingsfilm. (Foto: Scanbox)

- Børn er det de får serveret. Han voksede op på en diæt af TV-vold og var sikkert overladt til sig selv. Og nu ser vi resultatet.

Sådan skriver julian k på thesun's hjemmeside, hvor der er fuld tryk på debatten om, voldelige films påvirkning af unge mennesker.

Skrev manuskript med hammermord
En nu 15-årig dreng blev i går idømt 16 års fængsel for først at have myrdet sin mor med en hammer, og efterfølgende overhælde liget med benzin og sætte ild til hende.

Politiet fandt kort efter en større samling volds-film på hans computer, hvor de også fandt et kun fire dage gammelt udkast til et filmmanuskript, hvor en søn slår sin mor ihjel med en hammer - og sætter ild til hende.

Så splatter-film som 8-årig
I retten er det kommet frem, at han har set volds- og splatterfilm siden barndommen - og at hans yndlingsfilm er 'Saw'. Og derfor er der mange, der mener, at det nærmest er filmenes skyld, at han endte som morder:

- Jeg kan ikke forstå hvordan en mor kan tillade en otte-årig at se den slags gyser film. Så beder man jo om at børnene bliver utilregnelige, skriver tyblonde og Puffball fortsætter ad samme spor:

- Drengen er tydeligt ikke helt normal, og så kan de film og serier kun være med til at skubbe ham i den forkerte retning, skriver Puffball.

Men hvad mener du? Er der en sammenhæng mellem TV-og film-vold og børn, der bliver voldelige?

Lily_c mener ikke, der er nogen sammenhæng - og bruger sig selv som eksempel:
- Jeg har set masser af volds-film. Hvorfor har jeg og alle andre så ikke fantaseret om at slå vores mor ihjel? Nej, han er syg i hovedet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere