Johanne bluffer - mangler nosser

nationen! griner når Enhedslistens Johanne Schmidt Nielsen truer med at vælte regeringen.

Hun vandt valget, og bragte Thorning ind i statsministeriet - men fik Johanne  indflydelse på regeringens politik? (Foto: Ditte Valente)
Hun vandt valget, og bragte Thorning ind i statsministeriet - men fik Johanne indflydelse på regeringens politik? (Foto: Ditte Valente)

- Gør det .... kom nu, du tør ikke .... stå fast på dine beslutninger .... gør det ....kylling .... du tør ikke.

Michael S. er en af mange nationen!-medlemmer, der ikke tror en pind på, at Enhedslisten vil vælte regeringen. Johanne Scmidt-Nielsen siger godt nok, at efterårets finanslov bliver et knald eller fald for regeringen:

Læs:

(Foto: Lars Nybøll/Polfoto) Dansk politik Johanne truer med at vælte regeringen

- Kommer der en finanslov, som bare medfører forringelser for en masse mennesker, stemmer vi imod, siger hun, men det er der ikke mange, der tror på sker:

- Du tør ikke Johanne, du er en tøse-tøs, der er bange for et valg, skriver Ole G, mens Henrik L. i sin kommentare giver udtryk for at han gerne så Enhedslisten træde lidt i karakter:

- Jeg tror desværre ikke hun har 'nosser' nok til, at hun gør det. Når det kommer til stykket, er Johanne den største hykler og populist på denne jord.

Mange skriver, at Enhedslisten ikke har fået sat nogen somhelst aftryk på regeringens politik, og bare fungerer som stemmekvæg. Hvad mener du, Enhedslisten skal kræve, der beviser, at de har indflydelse?

0 kommentarer
Vis kommentarer