Preben: Løse hunde bortskydes uden varsel

For en uge siden gik hele hunde-Danmark amok over nedskydningen af hunden Balder i Holbæk. Men i Nibe sidder Preben klar med geværet

Sådan kunne man læse i onsdags i Nibe Avis. (screendump nibeavis.dk)
Sådan kunne man læse i onsdags i Nibe Avis. (screendump nibeavis.dk)

- Ja så er der igen en idiot der skal gøre sig bemærket. Hvad gør man ikke for at komme i medierne.

Sådan skriver netdebattøren flems på nordjyske.dk, der kan fortælle at landmand Preben Drastrup nu forberede sig på at skyde de løse hunde, der uretmæssigt bevæger sig ind på hans jord. Preben har sat en annonce i Nibe Avis, hvor har kort meddeler, at 'Løse hunde der forefindes på min matrikel bortskydes uden yderligere varsel'.

Se også: Se paragraffen der giver hundedræbere ret

Annoncen har naturligt nok vakt debat - men de fleste nordjyske læsere, mener vist at det er i orden at skyde hunde, der strejfer:

Få styr på jeres hunde
- Hunde SKAL være under kontrol - så lad dog være med at lade jeres køtere løbe løbsk omkring. Få styr på jeres dyr - så er alle glade, skriver Jinx og en debattør,der går under navnet 'Balladen' fortsætter:

- Når man som manden på Sjælland har prøvet på den 'pæne' måde adskillige gange uden at det hjalp, hvad så ?

- Politiet havde afleveret hunden 3 gange, alligevel kunne de ikke finde ud af at holde deres låge lukket. Jeg har selv en retriever og ser den bare en solsort, går der jæger i den, så jeg kan godt forstå at de skal holdes i snor når der vildt i nærheden....

Læs:

Se også: Balders ejere: Tør ikke sige ja til ny hundSe også: Jægerforbund forsvarer nedskydning

Det er en uge siden Danmark blev klar over, at grundejere med jagttegn må skyde løsgående hunde, hvis bare de har advaret om det i f.ex. den lokale avis. Mener du at loven skal laves om?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere