Annonce:
Annonce:

Medier forvrængede anti-fascistisk demo

En demonstrant der lørdag demonstrerede mod en anti-islamiske demonstration i Århus, mener at medierne fremstiller en forvrænget billede af de faktuelle begivenheder.

Forvrængte medierne begivenhederne ved demonstrationerne i Århus denne lørdag? (Foto: Claus Bonnerup)
Forvrængte medierne begivenhederne ved demonstrationerne i Århus denne lørdag? (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg nationen!

- Vi deltog denne lørdag i en historisk enestående demonstration i Århus for mangfoldighed og mod fascisme. En fantastisk stemning af befrielse og glæde blandt adskillige tusinde demonstranter, fra nær og fjern, alle aldre, alle forskellige mennesker, med også overalt gennem byen begejstrede mennesker fra vinduer overalt vinkende glade. En af de største demonstrationer i Århus i nyere tid! Fredelig og vellykket! En sejr for det folkelige krav om fred, mangfoldighed og mod undertrykkelse og fascisme! Sådan skriver Søren J.-N. fra Århus, han mener at mediernes vinkling på den anti-fascistiske moddemonstration forvrænger en ellers positiv oplevelse. Han fortsætter:

Fire demonstranter sigtes for vold mod politiet

Nyhedstjeneste som i en diktaturstat
- Når man så uforvarende kommer til at åbne for tv-nyhederne ( det bør man aldrig gøre) ser man en ’reportage’ der slet ikke omhandler den demonstration man har været til, men udelukkende taler om at politiet har arresteret mindre grupper som påstås at have ville genere de fredelige fascister og racister (sic!) intet som helst andet! Ikke så meget som et enkelt billede fra demonstrationen. Kun politiets vogne! Skamfuldt at vi i et antaget demokratisk samfund har en sådan ’nyhedstjeneste’ der mht. forvrængning manipulation, censur og løgn lever op til niveauet i diktaturstater!?

Har Søren J.-N. ret - mindede mediernes dækning af demonstrationerne i Århus om til det man ser i en diktaturstat, eller er det Søren J. -N. der forvrænger begivenhederne i Århus?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: