Skød kat i øjet med haglgevær

I mandags blev familiehunden Balder skudt af en genbo - og i Aalborg blev katten Swiffer ramt af en skytte med haglgevær.

Kunen du finde på at skyde en kat? (arkivfoto: Jesper Stormly Hansen)
Kunen du finde på at skyde en kat? (arkivfoto: Jesper Stormly Hansen)

Katten Swiffer måtte aflives efter at være blevet skudt i øjet med et haglgevær i bydelen Vejgaard i Aalborg.

Det skriver nordjyske.dk, der også kan fortælle, at det foregik nogenluned samtidig med nedskydningen af Balder - hunden fra Holbæk, hvis ejere var blevet advaret om, at den ville blive skudt, hvis den igen gik ind på genboens grund.

Læs også:

Berømt i døden. Den gamle familiehund Balder blev skudt af naboen. Det udløste et ramaskrig blandt dyreelskere i det ganske land. (Privatfoto) Krimi Han skød Balder: Jeg frygter for mit liv

Og

Hvis man har advaret ejeren af en løsgående hund, kan det i nogle tilfælde være lovligt at dræbe den ifølge mark og vejfredsloven. (Screendump fra retsinformation.) nationen Se paragraffen der giver hundedræbere ret

- Vi er dybt rystede over det. At nogen kan finde på at skyde hagl i øjet på vores kat. Vi har aldrig fået klager over Swiffer, og hvis nogen var generede af ham, kunne de have ringet, for han var øretatoveret. Så vi forstår det slet ikke, siger Swiffers ejer, Anne Katrine Clemmense, til avisen, og fortsætter:

- Hvis der går en skydegal person rundt i området, må der gøres noget.

Men hvad mener du om at skyde en kat? Er det ligeså slemt, værre, eller bedre, end at skyde en hund?

0 kommentarer
Vis kommentarer