Jeg har medlidenhed med Søvndal

Villy Søvndal kunne gå på vandet for nogle år siden - men nu er han ved at drukne i dårlige meningsmålinger

Søvndal er ikke god til profilere sit partis politik, mener et flertal. Hvad er Søvndals problem? Kom med dit bud.(Foto: Mik Eskestad)
Søvndal er ikke god til profilere sit partis politik, mener et flertal. Hvad er Søvndals problem? Kom med dit bud.(Foto: Mik Eskestad)

- Det er af ganske stor underholdningsværdi at læse om den nuværende katestrofe regering, og man skrald griner hver gang der kommer nye meningsmålinger, som alle heldigvis har peget i en retning, siden valget.

Læs:

Villy Søvndals nedtur truer regeringen på livet, vurderer Hans Engell (Foto: ekstrabladet.dk) Dansk politik Engell: Villys nedtur kan koste regeringen livet

Sådan skriver Peter X. i en kommentar til

Villy Søvndal fredag, hvor han fejrede sin 60-års fødselsdag ved en reception. (Foto: Thomas Sjørup) Dansk politik Villy får tæv af Helle og Margrethe - der beskriver, at kun 2 procent af danskerne mener, at Villy er den bedste partileder i regeringen. 12 procent mener at Thorning gør det bedst for sit parti, mens massive 68 procent mener, at Vestager er bedst til tegne sit partis profil i regeringssamarbejdet

- Man får jo næsten ondt af manden, skriver KMC C. om Søvndal og Holger F. kommenterer den lave opbakning til Villy Søvndal således:
- Det er da flot 2%. Jeg havde regnet med 0%.

Men hvad synes du? Er det synd for Søvndal, at flertallet af SF-vælgere altså ikke mener han er god til at profilere SF-politik? Og skal regeringen bruge målingen aktivt og ændre lidt på holdopstillingen?

Anders P. stemmer rødt, og erkender i sin kommentar, at den første tid siden valget har været op ad bakke. Men Helle burde siger farvel til statsministeriet:

- Jeg synes nu at regeringen har klaret sig ganske fornuftigt på det seneste. Eneste anke er, at jeg godt kunne ønske mig Margrethe Vestager som statsminister i stedet for Helle Thorning Smith.

0 kommentarer
Vis kommentarer