Glæder mig til at købe X Factor-Idas CD

Der er kæmpe forskel på, hvor mange der køber X Factor-vindernes album. Skal du investere i Idas?

Patricia, som deltog i X Factor 2011, erklærer, at Ida's CD er den første X Factor-vinder-udgivelse hun vil købe. Hvad med dig? (Foto: Mogens Flindt?
Patricia, som deltog i X Factor 2011, erklærer, at Ida's CD er den første X Factor-vinder-udgivelse hun vil købe. Hvad med dig? (Foto: Mogens Flindt?

- Ida har så meget talent, hun skal nok klare sig. Det var HAMMER godt!

Sådan skriver Winnie J. efter at 17-årige Ida fra Videbæk sejrede i DRs sangprogram fredag aften - og Winnie er ikke alene:

- STORT tillykke til Ida, glæder mig til der kommer en CD både med Line og Ida, skriver nationens! Pluto L. og på dr.dk blogger Patricia - der tidligere har deltaget i sangdysten - at Ida har det hele:

Første gang jeg vil købe
- Det glæder mig sådan, når der er én, der vinder X Factor, der har potentiale til mere end det. Ida har det hele, og jeg tror, det er første gang i X Factor, at jeg vil købe en cd fra den kunstner, der har vundet.

Præmien i X factor er som bekendt en pladeudgivelse, og ser man på de tidligere vinderes succes målt i salgstal - så svinger det en del.

Sarah, der vandt i 2011, udgav albummet 'Hjerteskud’, der i januar havde solgt 12.676 eksemplarer. Thomas Ring (vandt i 2010) solgte 14,945 kopier af ’Wrong Side Of The Daylight’. Linda Andrews fra 2009 solgte ’Into The Light’ 10.352 gange og størst af alle var vinderen af første runde, Martin, hvis album ’Show The World’ blev langet over disken 94.123 gange.

Hvor meget sælger Ida - og skal du have hendes album?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen