TV2 frådser med værterne

B. Krause finder det for meget med tre nyhedsoplæsere til en nyhedsudsendelse, der kun varer fem minutter, han skriver i et læserbrev til Ekstra Bladet:

TV2 bør stramme op, mener B. Krause i et læserbrev til Ekstra Bladet. Foto: Mik Eskestad/Polfoto
TV2 bør stramme op, mener B. Krause i et læserbrev til Ekstra Bladet. Foto: Mik Eskestad/Polfoto

- Jeg forstår ikke, det skal være nødvendigt med tre nyhedsoplæsere på TV2 News til en nyhedsudsendelse, der nogle gange ikke varer længere end fem minutter. Den skulle en nyhedsoplæser nok kunne klare. Og behøver man virkelig en sportsstudievært til at læse sportsnyheder op, lyder B. Krauses spørgsmål, og han fortsætter:

- Morgen-tv er heller ikke noget at råbe hurra for. Det er forståeligt, at dem, der besøger morgen-tv, har noget på hjerte og derfor godt kan bryde ind, når andre taler, men morgenværterne burde vide bedre.


Irriterende med samme spiseseddel
- Og endelig: Er det så svært at lade strimlen forneden på skærmen køre færdig, til et emne er slut. Der går højst to-tre sekunder.

- Irriterende er det også, at man fortsat kører med spiseseddelen for programmet fra kl. seks til ni fra kl. ni til elleve. Man kunne vel opdatere tidspunkterne.

- Der er ellers folk nok bag morgen-tv, men ham der laver tekster er måske gået hjem kl. ni, lyder B. Krauses slutspørgsmål.

Mener du, som B. Krause, at tre studieværter er for meget til en nyhedsudsendelse?


0 kommentarer
Vis kommentarer