Han er ikke en dansk Messi

Bliver Christian Eriksen fodboldtalent overvurderet fordi han er dansk?

Christian Eriksen er ikke nogen Messi - eller er han? (Foto: AP)
Christian Eriksen er ikke nogen Messi - eller er han? (Foto: AP)

- I forb. med fodboldkampen mellem Manchester Utd. – Ajax (d. 23.2.) forstår jeg simpelthen ikke de speakere der mener at danske Christian Eriksen styrer det hele! Få dog øjnene op. Eriksen er en udmærket fodbold spiller, men så heller ikke mere, skriver debatskribent Ole S., som mener at Eriksen overdures som spiller. Han fortsætter.

Ingen Messi
- Hvorfor skal man hive ham op til noget han ikke er? Han ville aldrig kunne klare sig i engelsk fodbold eller en af de andre store ligaer – det er jo lige før de sammenligner ham med Barcelonas verdensstjerne, Lionel Messi, men han er alt for meget af en boldflytter. Det må udelukkende være fordi han er dansker, at han skal blæses op hvor han ikke hører hjemme. Eriksen er i en liga nu hvor han kan være med. Det er da muligt han bliver bedre med det varer i hvert fald et par år før det sker – hvis det nogensinde sker.?

Hvad mener du? Gør vores nationale selvglæde at vores vores hjemmelige presse overvurderer en spiller som Christian Eriksen, eller er der virkelig tale om en talent med internationalt format?

0 kommentarer
Vis kommentarer