Jubii: Betalings-ringen er sluttet

Helle Thorning-Schmidt dropper nu betalingsringen ifølge velunderrettede kilder. Hvad synes du om det? Og hvad gør vi så ved forurening og spild-tid i bilkøer?

- Hvorfor fik de ikke indskrevet medvind på cykelstierne ind i regeringsgrundlaget? Eller fred på jorden? Indeholder det regeringsgrundlag noget som helst, der ikke tilhører genren Fantasi?, skriver Peter G. efter nyheden om, at betalingsringen nu er sluttet.
Sten F. er kort men klar:
- YABADABADOOOO.............., skriver han.
Peter N. har også roser:
- Hvis det viser sig at være rigtigt, og de dropper ringen, så må jeg tage hatten af for regeringen !! Det har holdt hård på, men hatten af for, at de rent fktisk lytter til befolkningen, skriver han.

Løbet fra alt
- Så er der ikke flere valgløfter de kan løbe fra! Flot at score 100% i den disciplin:-), skriver Peter.
- Juhuuuuu er det virkelig sandt ??? Hvis det er så hatten af for det , det ville være så dejligt at de sløjfer den betalingsring. SÅDAN !, skriver A.J.
Og så er der dem, der glæder sig - helt fra Jylland:
- Jubiiiiii - jeg kan besøge mit fæderlands hovedstad uden at skulle betale for det !!, skriver Henrik G.
Carsten Hansen E. synes det er trist dag for Danmark:
- Ja så kan Københavnerne se frem til at deres forurening ikke falder og at der dør flere af luftforurening og køerne bare vokser.Tillykke med jeres pres for at forhindre en betalingsring!, skriver han.

Er du glad for at betalingsringen ikke bliver til noget? Og hvad mener du der skal gøres mod luftforurening og køer i byen istedet?

0 kommentarer
Vis kommentarer