Jyde hylder betalingsring

Jeg kommer fra Brande og de to gange, jeg er i København, er det med tog, skriver E. Jakobsen i et læserbrev til Ekstra Bladet, som indledes:

Betalingsringen er en udmærket ting, når undersøgelser har vist, at 500 personer dør hvert år af forurening, skriver E. Jakobsen. Foto: Thomas Sjørup
Betalingsringen er en udmærket ting, når undersøgelser har vist, at 500 personer dør hvert år af forurening, skriver E. Jakobsen. Foto: Thomas Sjørup

- Som fast læser af Deres avis bliver man både overrasket og skuffet, når man læser avisen mandag. Her angriber man statsministeren for, at det bliver dyrt for os danskere - ikke mindst med betalingsringen.

- Jeg kommer fra Brande og er måske i København to gange om året – med tog. Så det koster ikke mig noget at i afgift til betalingsringen. Jeg spiser ikke slik og ikke is, men alligevel tvinger man alle danskere til, at spise disse ting ifølge artiklen, lyder E. Jakobsens fortsættelse.

500 dør af forurening hvert år
- På lederplan burde man nok belære de skrivende journalister om, at man skal skrive sandheden og ikke nogle tænkte situationer, ellers burde de måske finde noget andet arbejde.

- Betalingsringen er efter min mening en udmærket ting, når man i undersøgelser har bevist, at omkring 500 personer dør hvert år af forurening og benzinos i København.

- Lad os nu få en anden vinkel på den meget omtalte ring, som det også kom frem i Presselogen søndag formiddag i TV 2, slutter hr. Jakobsen sit læserbrev.

H vad mener du? Er du enig i, at betalingsringen kan redde liv?