Annonce:
Annonce:

Mystisk lys: Det VAR Brøndby Stadion

Og nu er vi endelig helt sikre: Det mærkelige lys, som flere læsere har observeret i sidste uge kom fra Brøndby Stadion

Annonce:
Følg nationen!

- Der var filmoptagelse til en reklamefilm på Brøndby Stadion. De brugte det almindelige stadion-lys og det varede til 0.30 om natten, så jeg er helt sikker på, at det er det, læserne har taget billeder af, siger David Azlak fra Brøndby Stadion.
- Jeg har desværre ikke billeder af lyset, men jeg så det. Jeg sad i min sofa og kiggede ud af vinduet omkring kl.21.30-21.45............Jeg undrede mig meget over himlens farve og sagde til min kæreste at det så underligt ud...........Han tænkte straks på nordlys, men det plejer da at være grønt., skrev Marianne Gordon i en mail.

Punktum
Men det var ikke nordlys, kan vi altså slå fast:
- De der store stadionlys sammenholdt med det bestemte vejr det var den aften, det giver den effekt man kunne se på billederne, siger David Azlak, og sætter dermed endegyldigt punktum for historien om det store, flotte blålige lys, vi fik et billede af onsdag i sidste uge, og som mange andre læsere også havde observeret.

Nyt mysterium?
Men hvis nogen stadig har lyst til at spekulere over, om der er mere mellem himmel og jord, ja, så har Ole Seewaldsen et nyt billede, der kan sætte sindene i bevægelse:
- Nu vi snakker mystik, så var min bagbo på ferie på Cuba , sidste år, jeg sgu lige ses billederne der ovrefra, studsede lige over dette , op i venstre hjørne står en terllerkenformet dims, ved forstørelse på pcén linger det helt klart en slags fartøj. ufo ?, skriver han.
Fotoet er taget af Henning Halkjær.
Døm selv, øverst i venstre hjørne eller vælg 'stort billede' i rækken ved siden af:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: