Narko: Lovlige stoffer dræbte Whitney

Whitney Houston havde store problemer med narkotika gennem mange år. Men det var lovlig, receptpligtig medicin, der slog hende ihjel. Claus Jeppesen mener, det kalder på eftertanke

- Når man nu gennem mange år har hørt og læst om Whitney Houstons problemer med kokain, er det bemærkelsesværdigt, at det tilsyneladende ikke var de ulovlige stoffer, men en blanding af alkohol og lægeordineret nervemedicin, der slog hende ihjel, skriver Claus Jeppesen fra København i et læserbrev til Ekstra Bladet.
Whitney Houston blev tilsyneladende offer for en kombination af alkohol og angstdæmpende medicin, Xanax, et Benzodiazepin, der bliver brugt mod angst og søvnløshed og som også er blevet sat i forbindelse med sangeren Michael Jacksons død tilbage i juni 2009.

Tænk over det
Claus Jeppesen mener, det maner til eftertanke i forhold til blandt andet Danmarks politik overfor narkotika.
- Det burde de tænke lidt over, de ’kloge’ hoveder inde på Christiansborg. De har år efter år i deres krig mod narko spildt uendeligt mange ressourcer, som politi og retsvæsen kunne have brugt meget bedre på lovovertrædelser, der går ud over uskyldige, skriver han.

Er krigen mod narko spild af resourcer? Og er det det dobbeltmoral at samfundet tillader stoffer, der er ligeså farlige?

0 kommentarer
Vis kommentarer