Indskrænk ringen

En mulig løsning kune være at etablere en søring omkring København incl. brokvarterne, foreslår B. Normind i et læserbrev til Ekstra Bladet

Se at få søsat en søring, lyder opfordringen fra B: Normind. Foto: Thomas Sjørup
Se at få søsat en søring, lyder opfordringen fra B: Normind. Foto: Thomas Sjørup


- Vedtages betalingsringen i sin nuværende form skabes der stor uro i befolkningen og i regeringens egne rækker, indleder B. Normind sit læserbrev og fortsætter:

- De magtfulde, socialdemokratiske borgmestre på Vestegnen protesterer kraftigt. Hvis projektet droppes, sprænges regeringen. Betalingsringen er en del – for SF en meget vigtig del – af regeringsgrundlaget, som er blevet en plage.

N ytænk projektet
- En fornuftig løsning kunne være at nytænke projektet, så det kan gennemføres uden for stor modstand. En mulig løsning kunne være at etablere en søring om København incl. brokvartererne.

- Inden for søerne skal det koste kassen at køre i bil, og det skal være attraktivt servicemæssigt og økonomisk at bruge de offentlige transportmidler.

Bilister kan køre som hidtil
- Fordelen er, at de mange pendlere, der ikke skal til Københavns centrum, kan køre i bil som hidtil uden ekstra omkostninger og endda med mere plads på vejene.

- Inden for søerne vil det være dårlig skik og meget kostbart at køre i privatbil. Så se at få søsat en søring, lyder B. Norminds afsluttende opfordring.

Hvad mener du, er du enig med B. Normind i, at en søring vil være at foretrække?0 kommentarer
Vis kommentarer