HEAT 2: Find en nummerpige til Rudy

Så kører det igen: Der skal vælges nummerpiger til bokseringen, når Rudy Markussen skal i ringen! Hvem stemmer du på - her er andet heat. Stem og vind billetter

Eva og Janelle var de helt store vindere af første heat i nationens nummerpigejagt - med Eva som reel vinder.
Nationen har hjulpet til med at finde nummerpiger til boksning før, og nu skal medlemmerne hjælpe med at finde to skønne piger, der vinder 'en dag som nummerpige' til kanonbraget mellem Rudy Markussen - Magee d. 18 . februar. Her møder stortalentet Patrick Nielsen også Jozsef "Shatter-Machine" Matolcsi, så der er lagt op til et brag af et stævne, når det første officelle Nordic Fight Night starter.

Ti at vælge imellem
I alt 10 piger er i spil til 2 pladser som nummerpiger til Rudy Markussens kamp i Brøndby Hallen. Du kan være med til at bestemme, hvem af pigerne Rudy Markussen skal have med i ringen d. 18. februar i Brøndby hallen. Ved samme lejlighed udlodder Statisten.dk i samarbejde med Team Sauerland 2 x 5 billetter til alle, der deltager i nummpige afstemningen! Så sæt din stemme i dag og du kan være på vej til et brag af en kamp i Brøndby Hallen! Vinderen offentliggøres på Statisten.dk og Ekstra Bladet fredag den 17 Februar og ikke den 15 som vi skrev sidst: Det har vi gjort for at begge hold piger får lige lang tid online - og vi undgår Catfights ;-)
Vi tager den i to heats - første heat er forbi - her er de sidste piger:

Monica - se mere af hende herNanna - se mere af hende her!


Rubia - se mere af hende her!

Sarah - se mere af hende her!

Trine - se mere af hende her!

Vil du gerne vinde en billet? Skriv en god begrundelse og tal for din syge moster herunder - så trækker vi lod mellem de bedste!