Annonce:
Annonce:

Mystisk lys: Det var nok Brøndby Stadion?

Philip Bern Aller fra Hvidovre fangede et underlige lys på foto onsdag nat. Måske var det bare Brøndby station? Læserne amok i billeder

Nyt billede af det mystiske lys fra Phillip Bern Aller. Men læserne har pgså set noget
Nyt billede af det mystiske lys fra Phillip Bern Aller. Men læserne har pgså set noget
Annonce:
Følg nationen!
Annonce:

- Jeg tog dette billede onsdag, den 8.2 kl. 23:30, og har haft svært ved selv at kunne forklare hvad lyset er og ydermere hvor det stammer fra. Billederne er taget fra min altan på Gl. Køge Landevej mod en vestlig retning, skrev Philip Bern Aller, der har sendt os to nye billeder, du kan se i denne artikel. Men måske er forklaringen helt simpel:
- Jeg kørte selv nordpå ad helsingørmotorvejen onsdag aften kl. 23.30 og undrede mig også over lyset indtil jeg kom tættere på og kunne se at det var projektørlysene på brøndby stadion men flot så det ud ;), skriver Søren fra Nivå og det er der mange, der er enige med ham i.

Læsere: Mystisk!
Steffen fra Albertslund så også lyset:

- Her er lyset fotograferet kl 21.00 fra Albertslundvej i Vallensbæk. Det var i østlig retning, skorstenen er Brøndby Varmeværk, skriver han.
Peter Kolding tror også det var Brøndby Stadion:
- Jeg så lyset da jeg kørte fra job lidt efter 23:00, det kunne ses ca. fra krydset Ellebjergvej/Gl. Køge Landevej ! MEN, det var desværre hverken en UFO eller noget andet spændende. Det var såmænd bare genskin fra lysene på Brøndby Stadion, som jeg antager blev afprøvet i går aftes. Det kunne man se fra Motorring 3, skriver han.
Mikael Jensen kommer til samme konklusion:
- Så også lyset i går der jeg kørte ad amagermotorvejen mod ishøj. Det fangede også min interesse da det så mærkeligt ud. Men kunne konkludere at der intet overnaturligt var i "fænomenet". Lyset kom fra træningsanlægget omkring Brøndby stadion, tror det var de lavtliggende skyer der gav det flotte syn, skriver han.

Læsere: Se mit flotte lys
Mange læsere har sendt os billeder. Og Kirsten Schwartz har også undret sig:
- Jeg har også set det mystiske lys på himlen i nat, men det var kl. 01.05, få minutter efter var det helt væk!, skriver hun og har sendt os dette billede:


- Jeg så også lyset og tog et billede. Er ret sikker på det er Brøndby stadion. Det passer med retningen og der plejer at komme ret meget lys der fra når der sker et eller andet.(Billede taget på Holmelundsvej i Hvidovre – Retning: Vest), skriver Anders, der har sendt os dette:

Kenn Hammer så det sådan her fra Ishøj:

-

Jeg er en af dem der også så denne "lyskegle"? Jeg fik også taget et par billeder fra 5. Sal på Valby Langgade! Dette lys stod på fra kl. 21 (der så jeg det først) og var der stadigvæk indtil klokken ca. 24:00 (Der gik jeg i seng), skriver Michael Hertz.

Lys...fra Norge
Under vores lysbilledstorm kom der også andre ting ind, blandt andet dette fra Norge:
- Et mærkeligt lys over Hafjell i Norge i sidste uge, måske en ufo eller nordlys ?, skriver Steffen, der har sendt os det her:

Brøndby Stadion: Sært
Nationen! har talt med Brøndby Stadion, der umiddelbart syntes det lød sært, at der skulle have været lys klokken 23.30 en onsdag aften. De undersøger sagen nærmere og vender tilbage mandag.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: