Fagbevægelsen på vej tilbage til 1900

Afviklingen af St. Bededag er blot den første i rækken af flere fridage der skal afvikles i fremtiden, frygter nationen!-debattør Tonny P.

Fagbevægelsens accept af afviklingen af helligdage kunne ende med arbejdsforhold a la 1900, mener Tonny P. (Foto: Politiken)
Fagbevægelsens accept af afviklingen af helligdage kunne ende med arbejdsforhold a la 1900, mener Tonny P. (Foto: Politiken)

- Nu vil den såkaldte fagbevægelse til at aflyse vores helligdage. Det gælder naturligvis kun for arbejderne! Sammen med den meget falmede lyserøde regering og oppositionen, vil fagbevægelsen til at tage fat på de få rester at rettigheder lønmodtagerne har opnået gennem tiderne; Vores helligdage., sådan indleder nationen!-debattør Tonny P. der mener at det er en glidebane at droppe afvikle St. Bededag, han fortsætter:

Til sidst ryger sommerferien
- De vil starte med at fjerne St. Bededag som helligdag. Når det så viser sig at det ikke er nok, så ryger pinse, påsken og julen sig vel også en tur. Til sidste forsvinder sommerferien, dag for dag indtil vi er tilbage i år 1900, rent arbejdstids -og feriemæssigt. Og de vil gøre det for at beskyttet arbejderne! Pladder. Det er for at sikrer sig mod en hvilken som helst regering, der kunne finde på at begrænse pamperiet med forskellige lovpakker.

Fagbevægelsen er en dinosaur
-Fagbevægelsen er passé. Lad os fjerne fradraget for fagforeningskontingentet så uddør denne dinosaur vel stille og roligt. Lad så alle de udbyttere der sad i fagbevægelsen tage de jobs som ingen danskere vil have. Så kan de lære det! Atter engang har demokratiet vist at det ligegyldigt hvem der har magten. Pamperne og begge blokke står ikke i vejen for hinanden for at skære arbejderklassen ned. Tværtimod! Danmark trænger virkeligt til en udskiftning i det politiske og fagpolitiske.?

Tror du også at afviklingen af St. Bededag er en glidebane, der vil medvirke til at koste de arbejdende endnu flere fridage i fremtiden?