Hvem skal være nummerpige til Rudy?

Så kører det igen: Der skal vælget nummerpiger til bokseringen, når Rudy Markussen skal i ringen! Hvem stemmer du på - her er første heat. Stem og vind billetter

Nationen har hjulpet til med at finde nummerpiger til boksning før, og nu skal medlemmerne hjælpe med at finde tre skønne piger, der vinder 'en dag som nummerpige' til kanonbraget mellem Rudy Markussen - Magee d. 18 . februar. Her møder stortalentet Patrick Nielsen også Jozsef "Shatter-Machine" Matolcsi, så der er lagt op til et brag af et stævne, når det første officelle Nordic Fight Night starter.

Ti at vælge imellem
I alt 10 piger er i spil til 3 pladser som nummerpiger til Rudy Markussens kamp i Brøndby Hallen. Du kan være med til at bestemme, hvem af pigerne Rudy Markussen skal have med i ringen d. 18. februar i Brøndby hallen. Ved samme lejlighed udlodder Statisten.dk i samarbejde med Team Sauerland 2 x 5 billetter til alle, der deltager i nummpige afstemningen! Så sæt din stemme i dag og du kan være på vej til et brag af en kamp i Brøndby Hallen! Vinderen offentliggøres på Statisten.dk og Ekstra Bladet onsdag 15 Februar.
Vi tager den i to heats - her er de første fem piger:Se mere af Eva her
-----------------------------------------------------------

Se mere af Janelle her
-----------------------------------------------------------

Se mere af Jasmin her

-----------------------------------------------------------


Jessica

----------------------------------------------------------


LisaVil du gerne vinde en billet? Skriv en god begrundelse og tal for din syge moster herunder - så trækker vi lod mellem de bedste!