Annonce:
Annonce:

Århus sender 500 folk til Gellerup

Op mod 1000 arbejdspladser skal gøre Århusforstaden Gellerup mere attraktiv at bo i - og de 500 skal være kommunale arbejdspladser

3 blokke skal rives for at gøre plads til et nyt 'rådhus' med plads til 500 kommunale medarbejde i Gellerup. (/arkivfoto: Claus Bonnerup)
3 blokke skal rives for at gøre plads til et nyt 'rådhus' med plads til 500 kommunale medarbejde i Gellerup. (/arkivfoto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg nationen!

Aarhus Kommune går nu forrest og sender et stærkt signal om, at Gellerup er en del af Aarhus.

Sådan siger Århus-borgmester Jacob Bundsgaard i en pressemeddelelse, der varsler at op mod 500 kommunale medarbejdere fremover skal køre til Gjellerup for at passe deres arbejde i både social- og miljø- og teknik forvaltningen.

De nye arbejdspladser i Gellerup-området skal ifølge pressemeddelelse være en væsentlig del ændringen af området fra udsat boligområde til attraktiv bydel. Målet er, at området skal rumme kultur-, uddannelsesinstitutioner, erhverv og blandende boligformer for at skabe en varieret og spændende bydel.

Annonce:

Området skal blomstre
Også rådmand Laura Hay er glad for udsigten til, at Teknik og Miljø samles i Gellerup:
- Jeg er glad for, at vi i Teknik og Miljø kan bidrage med et vigtigt element i at realisere visionen for fremtidens Gellerup, siger hun og rådmand Hans Halvorsen jubler også:

- Vi har med beslutningen taget et væsentligt skridt i arbejdet med at omdanne Gellerup til en attraktiv bydel. Det er kendt viden, at arbejdspladser modvirker den ulykkelige marginalisering og isolation, som er så udbredt i udsatte boligområder, og som vi skal have gjort op med. Derfor har jeg store forventninger til, at vi med flere arbejdspladser i Gellerup vil se, at området blomstrer. Det vil gavne beboerne i Gellerup, og det vil gavne resten af Aarhus.

Hvad tror du? Er det godt at flytte kommunale arbejdspladser ind i et boligomåde?

De kommunale medarbejdere skal efter planen flytte ind i et nybyggeri, der skal opføres når tre af de eksisterende boligblokke rives ned. Du kan se billede af det nye kontorhus her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: