Annonce:
Annonce:

6 beviser på at Joachim B. er torskedum

Vi ved ikke, hvad der er i det hvide pulver, kuglestødere bruger, men Joachim B. Olsens tilfælde tyder på, at det er stærke sager

Annonce:
Følg nationen!
Annonce:

Joachim B. Olsen er noget af det mest underholdende, der er sket i dansk politik, siden Christiansborgs brand i 1884. I hvert fald hvis man er til absurd humor.

Joachim kommer med lattergaranti, og han har i år haft et gennembrud i kampen om at blive Ekstra Bladets Nytårstorsk, som ingen kunne have forudset for blot et par år siden.

I 2009 var han socialdemokrat og forsøgte uden succes at blive opstillet for partiet. Ganske som han ifølge Politiken og Jyllands-Posten også tilbød sig som kandidat for både Venstre og de konservative. Til sidst bed Liberal Alliance på. En stræbsom mand fandt et opportunistisk parti. Eller omvendt.

Superliberal
Da han blev præsenteret som kandidat, betroede han Jyllands-Posten, at han ikke var ’superliberal’, men snarere ’socialliberal’.

Det sociale gik dog hurtigt fløjten. Joachims fortid som eliteidrætsmand slog til, og han satte sig åbenbart som mål at være mere liberal end alle andre liberale. Helt i overensstemmelse med det olympiske motto:

’Hurtigere, højere, stærkere.’

Og det i et så hysterisk omfang, at han ledte tanken hen på en sang i ’Annie Get Your Gun’:

’Alt hvad Anders Samuelsen siger, kan jeg sige liberalere, og uanset hvor langt ud i hampen, Ole Birk kan komme, kan jeg komme længere.’

Flerkoneri og 5 andre dumheder
Jo, han kan – og her er et lille pluk:

1. Joachim erklærede, at flerkoneri er helt acceptabelt.

Nogle spurgte, hvordan han så havde det med flermanderi, men det svarede han ikke på. Og han ignorerede Ekstra Bladets slyngelstue, som påpegede, at hans forslag ville føre et overdrevent antal svigermødre med sig.

2+3. Joachim meddelte, at folk efter hans mening selv må bestemme, om de kører med sikkerhedssele eller ej, og cykelhjelme til børn skal ikke være obligatoriske.

Ikke alene insisterer Joachim på folks frihed til at slå sig selv ihjel i trafikken. De skal også have ret til at slå deres børn ihjel.
4. Han udtalte, at et skattetryk på 20 procent er en god idé. Så er der godt nok ingen penge til skoler, veje, politi, hospitaler, folkepension med videre. Men sådan er hans ’vision’, forklarede han.

Privatiser pibetøjet
5 Joachim skrev et trafikpolitisk indlæg:

’Tog og busser, der kører fra punkt A til punkt B på tidspunkt C hører forrige århundrede til.’
De fleste passagerer vil gerne vide, hvor bussen kører fra, hvor den kører hen, og hvornår den gør det, men Joachim vil det anderledes. Vi ved ikke hvordan, men han havde en ’vision’:

’Privatiser hele pibetøjet. Lad os afskaffe den ’offentlige offentlig transport’ og lad private aktører prøve kræfter med det, hvis de har lyst.’

Det ville betyde, at der kun blev kørt tog i hovedstadsområdet og på strækningen fra København til Aarhus, og at Udkantsdanmark ville være helt uden tog og rutebiler.

6. Joachim meddelte, at han fik det dårligt af at høre om fattige danskere: ’Jeg brækker mig.’

Mangler folk penge, kan de bage deres brød selv, og man er kun fattig, hvis man er død af sult. Så har man ikke megen fornøjelse af mandens sympati, men sådan er det.

En hån
Støtte til de fattige er en hån mod den arbejdende befolkning.

Mener manden, der aldrig har haft et ærligt arbejde i sit liv. Som først fik offentlig støtte til at lege med kugler, derefter deltog i udsendelser som ’Vild med dans’, ’Djævleræs’, ’Kvægræs’ og ’Pokerfjæs’, og som nu er klovn på skatteydernes regning i Folketinget.

Nej, hvor har han fortjent en torsk. Men kandidaten i morgen er nu også stærk.

Læs også:
Troels Lund nomineret til årets kvaj <b>Troels Lund nomineret til årets kvaj</b>

Derfor er Ole Sohn en kæmpe-torsk <b>Derfor er Ole Sohn en kæmpe-torsk</b>

Manden uden holdninger <b>Manden uden holdninger </b>

Måske den torske-dummeste kronik i 2011 <b>Måske den torske-dummeste kronik i 2011</b>

Mr. 3% - Barfoed lugter af torsk Mr. 3% - Barfoed lugter af torsk

Stang-Bacardi nytårstorsk <b>Og glem ikke: Stang-Bacardi nytårstorsk</b>

Plus denne: Kæmpetorsk: Storslem til Özlem Kæmpetorsk: Storslem til Özlem
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: