Annonce:
Annonce:

nationen!: Hvad bilder den pamper sig ind?

Ekstra Bladets læsere raser over Mette Gjerskovs (S) skattebetalte rygekabine.

Der er ikke noget at grine af for den rygetrængende fødevareminister, hvis man spørger nationen!. (Foto: Mik Eskestad/Polfoto)
Der er ikke noget at grine af for den rygetrængende fødevareminister, hvis man spørger nationen!. (Foto: Mik Eskestad/Polfoto)
Annonce:
Følg nationen!

Fødevareminister Mette Gjerskovs (S) beslutning om at installere en privat og skatteyderbetalt rygekabine på sit kontor vækker langt fra begejstring eller forståelse blandt læserne på ekstrabladet.dk.

Tværtimod er nationen! rasende over, at godt 34.000 skattekroner er blevet brugt på at spare Mette Gjerskov for en tur op og ned af trapperne, når hun skal ryge. Hundredvis af læsere har kastet sig over tasterne for at give udtryk for deres forargelse - heriblandt Torbjørn L., der mener, at Mette Gjerskov er respektløs i forhold til skatteborgerne.

LÆS OGSÅ: Ministeren får røg for rygersagen

Annonce:

- Af alle bizarre handlinger den nye regering har begået, er den her da på top tre. Hvad bilder den pamper sig ind? Ødsle tusindvis af skattekroner bort på en rygekabine, mens skatteborgerne kæmper med at betale. Har konen en fortid i fagbevægelsen eller hvordan har hun ellers fået sit respektløse forhold til andre menneskers penge, skriver han.

Også Bjarne A. er rasende på fødevareministeren.

LÆS OGSÅ: Minister pulser videre i privat rygekabine - du betaler

- Hvad fanden bilder hun sig ind? Hvad med sundhedspersonalet der ikke engang må ryge på matriklen?Eller andre offentligt ansatte der løber flere hundrede meter for at få deres fix, skriver han.

Heller ikke hos Eugen P. er der hjælp at hente for ministeren, der også er blevet kritiseret dybt af sine politiske kolleger på Christiansborg.

- Skal konen ryge, så må hun på gaden lige som alle andre, hun skal IKKE have lov til at indrette et rygerum til sig selv, heller ikke selv om hun selv betalte. Det er godt at Lykketoft, modsat den gamle regering, nu forbyder alt rygning i folketinget.

Hvad mener du? Er Mette Gjerskovs rygekabine en god idé? Giv din mening til kende i debattråden nedenunder artiklen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce: