Annonce:
Annonce:

Politikere ud i kulden hvis de vil ryge

De er rygende uenige på borgen for tiden: Skal der indføres rygeforbud i enkeltmandskontorerne?

Annonce:
Følg nationen!
Annonce:

Ifølge Berlingske Tidende 'trygler de ansatte politikerne om at holde op med at ryge på deres kontorer'. Der er allerede generelt rygeforbud, men det er stadig tilladt at ryge på enkeltmandskontorerne for medlemmerne. Men det skal standses, mener folketingets formand, Mogens Lykketoft:
- Der er ansatte herinde, som er generede af det. Derfor har jeg lagt op til, at man ændrer reglerne, så de eneste steder, man må ryge, er udenfor og i de opstillede rygebokse, siger Mogens Lykketoft (S) til Berlingske.

Voksne mennesker
Men den regelændring kommer ikke til at gå stille af, hvis det står til Bertel Harder og Søren Espersen:
- Vi er voksne mennesker herinde. Vi er ikke ansatte. Derfor skal vi have en vis ydmyghed over for medlemmernes vidt forskellige ønsker, siger præsidiemedlem og tidligere sundhedsminister Bertel Haarder (V).
Og Søren Espersen, Dansk Folkeparti, bakker op:
- Hvert enkelt folketingsmedlem er sin egen herre. Ansatte i en virksomhed skal indordne sig under virksomhedens regler, men det her er ikke en virksomhed, siger DFs præsidiemedlem, Søren Espersen til Berlingske Tidende.

Skøre politikere
- De sgu da skøre de politikere. Uanset farve er de da helt fra snøvsen de tåber. Alle i DK der ryger skal sq stå ude i sne eller regn og ryge . Stegt flæsk på Rio Bravo osv er lidt ødelagt fordi hyggen ryger ved lige at få en smøg og nappe til fadbamsen. Men det sq typisk de hoveder derinde. Deres pensioner for at være minister pensioner til deres unger osv osv, de sq da valgt ind af danskerne som deres repræsentanter desværre kan de ikke fyres som alle andre kan hvis de ikke passer deres ting osv. skriver Kim M.
Og Ka.P er enig:
- Borgen fremstår mere og mere som en enklave. De sidder og laver en masse mer eller mindre underlige regler for alle os andre, og VE os hvis de ikke bliver efterfulgt da! Men selv behøver de såmend ikke at følge lovgivningen...

Er folketinget et særligt sted med særlige regler? Eller skal rygere som Lars Løkke Rasmussen, Villy Søvndal og Søren Espersen ud og i kulden med smøgerne som alle andre danskere?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: