Regeringen foretager dramatisk navneændring

'Forsknings- og Innovationsstyrelsen' skifter navn til 'Styrelsen for Forskning og Innovation' - en kostbar affære, skriver Just Kjærgård

Helle Thorning sparer ikke på pengene, når det gælder om at demonstrere, at hun er kommet til fadet. (Foto:Mik Eskestad/Polfoto)
Helle Thorning sparer ikke på pengene, når det gælder om at demonstrere, at hun er kommet til fadet. (Foto:Mik Eskestad/Polfoto)

Videnskabsministeriet lever fuldt ud op til den nye regerings postulat: Tid til forandring.

Det håndgribelige bevis står nu at læse på Videnskabsministeriets hjemmeside: 'Som led i reorganiseringen af ministeriet skifter styrelsen navn fra 'Forsknings- og Innovationsstyrelsen' til 'Styrelsen for Forskning og Innovation'. En komplet overflødig og kostbar demonstration, mener Just Kjærgård, som i et læserbrev til Ekstra Bladet skriver:

- Nej, det er ikke den 1. april! Datoen er den 31. oktober 2011 og samtlige 241 ansatte i styrelsen vil få nye e-mail adresser og visitkort. Brevpapiret skal vel også skiftes ud, og logoet og hjemmesiden laves om.

- Helt ærligt – er der nogle socialdemokrater, der vil påstå, at regeringen yder en bedre forsknings- og innovationsindsats, fordi 'Forsknings- og innovationsstyrelsen' skifter navn til 'Styrelsen for Forskning og Innovation'?

Ligegyldigt spild af penge
-Er der nogle socialdemokrater, der endsige vil prøve at forsvare dette komplet ligegyldige spild af skatteydernes penge?

- Det synes næsten, som om Helle Thorning og hendes regering har et behov for at vise at nu, hvor de er i regering, kan de tillade sig at gøre, hvad der passer dem med andre folks penge.

- Problemet er bare, at socialdemokraterne før eller siden vil løbe tør for andre folks penge, og når det sker – så kommer det til gøre ondt på os alle.

Er et navneskift på en styrelse alene en demonstration af, at regeringen kan gøre som den vil og bare bruge løs af borgernes penge?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere