Kattens Værn rasende på Oddset-Janni

- De penge kunne have reddet 1000-vis af katteliv, siger formanden for Kattens Værn, der raser over Oddset-Jannis 'tant og fjas'

Sulten kat. (Screendump fra kattens-vaern.dk)
Sulten kat. (Screendump fra kattens-vaern.dk)

Kattens Værn samler hvert år ca. 7000 herreløse katte ind, giver dem dyrlægebehandling i foreningens internater og hjælper dem videre til familier, virksomheder eller boligforeninger, der gerne vil hjælpe de arme dyr.

Det koster mange penge, og selv om de 12-13.000 medlemmer spytter i kassen, så kan foreningen ikke løbe rundt uden de penge, der bliver testamenteret til dem.

Derfor rammer svindel-tiltalte Oddset-Jannis udtalelser om, at de penge hun står tiltalt for at have franarret en 66-årig, nu afdød mand, skulle have gået til Kattens Værn, hårdt.

Hør Janni fortælle, hvordan hun har fortjent de millioner, der ellers var tiltænkt Kattens Værn.

Udskrift fra telefonsamtale mellem Janni og eksmanden Kim:

(Kim): Ja, jeg kan da godt høre, at i stresser rundt for at sælge papirer og pension og alt muligt. Manden har knoklet i 40 år....

(Janni): Han har bare siddet og spist makrelmadder. Han har ikke lavet andet end at spise makrelmadder.

(Kim): Ja, og sparet op hele sit liv. Og nu tømmer i lortet.

(Janni): Det er da fint. Han ville have givet pengene til Kattens Værn.

........

(Kim): Har han en kat i det hele taget?

(Janni): Nej. Jeg ved ikke, hvorfor han lige har taget Kattens Værn.

Rasende katteformand
- Du kan godt citerer mig for, at jeg er rasende over at høre det her, siger Mogens Wilbert fra Kattens Værn, da nationen! får fat på ham, for at bede om hans kommentar til lydoptagelserne.

- De penge ville være faldet på et meget tørt sted, og ville have reddet 1000-vis af katteliv. I stedet har hun brugt dem på tant og fjas, siger formanden, der sidste år måtte lukke flere af foreningens internater på grund af pengemangel.

- Vi plejer at modtage mellem 7 og 8 millioner i gaver og arv hvert år, men sidste år fik vi kun fem. Og derfor er der mange katte vi ikke har kunne redde, siger Mogens Wilbert, der udover de manglende penge fra Janni-Oddsets mandlige bekendtskab, må slås med, at flere kommuner op siger samarbedet med værnet.

Janni har tidligere forklaret, at hun hjalp den nu afdøde mand med rengøring, personlig hygiejne og iøvrigt hyggede om ham - så hvad mener du - har hun eller Kattens Værn fortjent pengene?

Hvis du vil læse mere om Kattens Værn, så læs her.