’iPhone største skuffelse nogensinde!’

Forventningen blev til en fuser for dem, der havde ventet at se en iPhone 5 blive vist frem, da Apple holdt pressemøde i Californien tirsdag

Phil Schiller fra Apple ved præsentationen af iPhone 4S. (Foto: Paul Sakuma/AP)
Phil Schiller fra Apple ved præsentationen af iPhone 4S. (Foto: Paul Sakuma/AP)
Følg nationen!

Normalt udløser lanceringer af nye produkter fra Apple forventningsfuld glæde hos gadgetfreaks rundt om i verden. Men da elektronikfirmaet tirsdag aften præsenterede en opdatering med navnet iPhone 4S i stedet for en helt ny iPhone5, gik mundvigene i stedet nedad.

Læs også:Det blev ikke en iPhone5

Det gælder også blandt læserne på ekstrabladet.dk. I en afstemning efter præsentationen sagde 64 procent således, at de var skuffede over, at Apple ikke var kommet med en iPhone5.

- Den største skuffelse nogensinde fra Apple! 4S er en ok opgradering af 4'eren, men intet mere end det. Og siri, som nok aldrig kommer til at virke på dansk? Hvor tit vil man alligevel bruge det? Aldrig for mit vedkommende! Havde så meget forventet en helt vild 5'er, og så får man en halvhjertet opgradering af 4'eren, lyder det fra en trist Anders H. på nationen.

Kommer bagud
Flere nationen!-medlemmer mener, at Apple taber terræn ved at lancere en opdatering frem for en helt ny mobilmodel.

- Så går der 1+ år, før der kommer en iPhone med bedre eller større skærm samt flottere design... Apple kommer så langt bagud, siger André H., og Tobias D er enig:

- Nu må det være officielt, at Apple har tabt til Android-telefonerne, mener han og kalder det ’tyndt’ af Apple.

iPhone4S har dog også allerede fået beundrere blandt læserne, der er spændte på, om det større kamera, nye software, forbedrede funktioner og antenne lever op til, hvad Apple tirsdag lovede.

- Sådan en vil jeg have, konstaterer Fatih K. således.

Ikke noget nyt
Lanceringen har også pustet til fjendskabet mellem Apple-elskere og Android-brugere. Nogle mener ligefrem, at 4S ikke bringer noget på banen, som ikke allerede findes på markedet.

- For overhovedet at kunne sammenligne noget skal du tage iOS5 og stille op imod Android 2.3.5 - og undskyld mig, iOS5 kan ingenting, som Android ikke har kunnet i mindst et halvt år. At Apple introducerer cloud based computing, er ikke nogen overraskelse. Personligt synes jeg ikke, det er nogen revolution, tværtimod opfatter jeg det som farligt at lade fremmede passe på mine data, mener Flemming H.

55 procent af læserne svarer i afstemningen, at de ikke har tænkt sig at købe den nye iPhone 4S. Og så kan man jo bare vælge at bruge pengene på noget helt andet, som Frank L. skriver i sin reaktion:

- Nej tak...hellere et par svedne dildoer eller nogle røgede trusser.

iPhone 4S kommer til salg i Danmark 28. oktober.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind