Danmarks bedste 'nummer'

nationen! skal hjælpe med at finde nummerpiger til finalen i MCs Fight Night.

Denne nummerpige har tdiligere vundet retten til at være nummerpige til MC's Fight Night. (privatfoto)
Denne nummerpige har tdiligere vundet retten til at være nummerpige til MC's Fight Night. (privatfoto)

Lige nu er det en smule usikkert, hvor og hvornår finalen i rap-dysten MC's Figth Night, kommer til at foregå. For det skulle have været K.B. Hallen d. 22. oktober, men da stedet nu er brændt ned, så kan arrangørerne først melde tid og sted ud i næste uge.

MC's Fight Night stopper billetsalg

Men uanset hvad, så skal de mange mandlige rappere, der skal i ringen for at kæmpe på ord, rim og flow, have noget klvindeligt selskab, og her kommer nationen! ind i billedet.


Rose fra Tarm - hun er godt gødetNi lækre duller: Kun plads til femPiger fra 1. heat - Jyllands lækreste krop?

Hvis du kan se dig selv som nummerpige, så skal du sende et foto og navn og telefonnummer til denne mail inden tirsdag d. 4 oktober.

Vi skal i første omgang bruge 10 finalister, der skal komme og gå audition i bikini foran vores dommerpanel på Bar 7 i København, der herefter vil vurdere og udnævne de 5 nummerpiger der skal være årets frække nummerpiger.

De ti finalister finder vi gennem en afstemning her på siden, men lige nu handler det om at få nogle kandidater til at melde sig. Send på denne mail - også gerne et par linjer om, hvad der gør netop dig til en god nummerpige.