Cristiania: En ø i en politistat?

Rasmus S. ønsker 'Stort tillykke til den lille ø midt i politistatens kolde hav', Christiania. Flertal synes de har gjort det godt. Og så er der dem, der er bekymrede over rockere og stoffer

- Længe Leve Christiania ! Der er da ikke noget bedre efter 8 timer i sin kontorstol at kunne sætte sig på nemo med backgammon og en pind, skriver Det G. i en fødselsdagshilsen til Christiania.
Og spørger man nationen! mener hovedparten faktisk at Christiania har gjort det godt - over 50 procent vil gerne sige tillykke. Men så er der de andre. Den der hader Christiania.
- Der er bestemt IKKE noget at sige tillykke med, luk i stedet lortet...., skriver k.l.s.

Smarte kapitalister
- Man kan sagtens være borgerlig og ønske en "fristad" tillykke. Det er et smukt område derude, også for kunst og musik, og som både turister og de fleste københavnere er glade for. Så jeg har valgt at svare ja. Men der er sgu også problemer. For rockerne bestemmer hvor reelt fri den er. Alle er ikke velkomme derude. De kan smide folk ud. Har selv set dem gøre det. Jeg vil ønske de tog sig sammen og smed det lort ud. Og så vil det klæde christianitterne, ærlig talt, at kalde "folkeaktier" hvad det er - værdiløs papir som du kan give penge for, så de kan redde deres egen røv. Ja, endnu bedre, Christianitterne er også smarte kapitalister ligesom os andre. Men tillykke og jeg kigger forbi, skriver Christian B.
Rasmus K. fra provinsen er også tilfreds:
- Har kun været der på besøg en gang i mit liv men selv jeg herude i provinsen kan se at Christiania er et hit for Danmark. Så tillykke, skriver han.

Er Christiania et hit for Danmark? Eller bare et hash-marked ude af kontrol?