Fortryder brok over VM i København

I sidste uge brokkede nationen! sig helt vildt over at København skulle spærres af for VM i cykling. Men det var faktisk fedt

Folk  brokkede sig over afspærringerne - men nu hvor VM er forbi, så var det faktisk meget fedt. (Foto: Thomas Borberg)
Folk brokkede sig over afspærringerne - men nu hvor VM er forbi, så var det faktisk meget fedt. (Foto: Thomas Borberg)

Hvad mener du om cykel-VM i København?

Det spørgsmål stillede vi i går da Fabian Cancellara som den sidste enkeltstartsrytter nåede over målstregen på H.C. Andersens Boulevard, og ser man på svarene, så må man sige, at holdningen til cykel-VM i hovedstaden har ændret sig i ugens løb.

Skiftet mening
For mens 54 procent i sidste var tossede over, at hovedstaden skulle spærres af, så er situationen lige nu, at næsten 60 procent svarer:

- Det var fedt, at det foregik i hovedstaden

Kun 41 procent synes - fortsat - at det var tåbeligt, at spærre byen af på grund af et cykelløb, og hele 63 procent mener derfor, at København godt kan lægge gader til et stort arrangement en anden gang.

Har du en ide, til et arrangement i Københavns gader?

Vi stillede også spørgsmålet 'Hvad så du helst i Københavns gader?' og her svarer 30,75 %, at cykelløb er helt perfekt til København, 34,86 procent synes godt, der kunne være et Formel 1 eller andet motorløb, 6,22 procent vil have en festival a la Roskilde, og svarmuligheden 'Vi skal aldrig mere spærre byen af' blev valgt af 28,16 %.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere