Gru og rædsel: Mindre alkohol i øllet

nationen! har fået et brev fra 'prostatapensionisten', der er ked af, at der nu er mindre alkohol i hans Ceres Royal

En Royal købt i august og en købt i september - med to forskellige alkoholprocenter. 'Prostatapensionisten' er så vred, at han har klippet i dåserne for at besvise sin sag.
En Royal købt i august og en købt i september - med to forskellige alkoholprocenter. 'Prostatapensionisten' er så vred, at han har klippet i dåserne for at besvise sin sag.

Emne: Anslag mod menneskeheden.

Sådan indleder den mand, der gemmer sig bag dæknavnet 'prostatapensionisten', et længere brev til redaktionen om alkoholprocenten i Ceres Royal. Brevet fortsætter:

Uha-uha
'Ved nærlæsning af deklarationen på Ceres Royal opdager jeg til min gru og rædsel at bryggeriet har nedsat alc.procenten på deres dåseøl. Før i tiden kunne jeg drikke 5-6 almindelige øl i døgnet, men efter en tiltagende prostata må jeg nedsætte min væskemængde, for når man drikker 5 øl, skal man tisse 8 øl. Så derfor var det dejligt at kunne drikke lidt stærkere øl (4 i døgnet) så man kan bevare den milde rus. Er det god forretningsmoral at nedsætte alc.procenten uden oplysning til kunderne?

Hvis denne lave etik og moral fortsætter kan man jo ligeså godt købe Slots Pilsner eller Hariboe eller svenske Pripps blå. Uha-Uha, slutter prostatapensionisten, der også har sendt dokumentation med i sit brev (se foto'et).

Har du også lagt mærke til at der er mindre alkohol i Royal Export?

Hos Royalunibrew bekræfter Lars Bo Sthaalros Christiansen, der er Marketing Manager Beer, at der siden uge 34 har været lidt mindre alkohol i Royal, men han afviser, at man ikke har oplyst forbrugerne, og henviser til den meddelelse, man kan finde på forsiden af royalunibrew.com:


Screendump fra royalunibrew.com

Men andre end prostatapensionisten har dog reageret og derfor har bryggeriet udarbejdet et svar. Det lyder bl.a.:

- Alkoholprocenten på Royal Export er ændret til 5,4% fra 5,6. Ændringen er foretaget, fordi vi ønsker at produktet skal have en bredere appel, og idet vores forbrugersmagspanel viser, at hvis vi sænker alkohol volumen en anelse, så øger vi målgruppen for produktet. Derudover er der ikke gået på kompromis med smagen, som er fuldstændig identisk med den, som du også kunne nyde for et år siden.

- Ovenstående ændringer er dog foretaget med den allerstørste forsigtighed, da vi ikke har ønsket at gå på kompromis med den høje kvalitet, og da det endvidere har været et kriterium at smagen forbliver den samme samtidig med den høje forbrugerloyalitet ikke ændres, og det har alle test bakket op omkring. Ej heller er farven ændret på brygget, da den er 100 % identisk med tidligere tiders bryg.

Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen