ekstrabladet.dk's læsere stemte forkert

Et klart flertal af 84.608 ekstrabladet.dk-læsere, mente at Løkke skulle fortsætte som statsminister. Men resten af Danmark ville det anderledes

Mere end 80.000 har svaret på spørgsmålet - men  svaret svarer ikke til valgresultatet.
Mere end 80.000 har svaret på spørgsmålet - men svaret svarer ikke til valgresultatet.

Det bedste man kan sige om den 'Danmarks største måling: Løkke bliver statsminister'-artikel, der i går blev publiceret her på siden, er at den - som den eneste meningsmåling - gav et fingerpeg om, at Lars Løkke Rasmussen ville få flere stemmer end Helle Thorning.

Måling med 72.886 danskere: Løkke vinder

Læs også:

Trøstpræmie til Løkke: Venstre størst

Det værste man kan sige om resultatet af afstemningen - der altså klart gav sejren til Løkke - er, at den viste et forkert facit. Indtil nu har 84.608 ekstrabladet.dk-læsere svaret på spørgsmålet 'Hvem synes du skal være Danmarks næste statsminister? - Lars eller Helle - og 63 procent har svaret Lars. Der er ca. 700.000, der klikker ind på ekstrabladet.dk hver dag, og på nationen! er der enighed om, at man ska lvære varsom med at stole for meget på netafstemninger:

Godt i ikke står for det til dagligt
- eb's 'analyse' viser jo bare, at det er godt at det ikke er dem der står for meningsmålinger i det daglige. At sammenligne resultatet fra en 'Vil du foretrække Helle eller Lars som statsminister' med 'Hvilket parti vil du stemme på til næste folketingsvalg' er som at sammenligne æbler med pærer, skriver Martin M., og tilføjer:

- Det er langt fra første gang at tilhængere af et parti mener at et andets parti's kandidat vil være en bedre statsminister, heller ikke selv om det er på tværs at blokke.

Lige til at skide i
Lars C. bruger lidt hårdere ord og skriver:
- Netafstemninger er lige til at lukke op og skide i. De er ikke mere værd end et stykke toiletpapir. Jeg har før set den samme afstemning på Ekstrabladet og BT, hvor afstemningsresultatet viste 2 forskellige.

Men hvad mener du om netafstemninger - og hvem foretrækker du som udenrigsminister - en radikal, en socialdemokrat eller en SF'er?

?