TV-valg: Jes Dorph eller Kim Bildsøe?

DR og TV2 holdt valgaften så man blev helt forpustet. Hvem klarede det bedst?

Valg på DR. En 'load'-bjælke fulgte optællingen af stemmer i bunden af skærmen. TIlgengæld undlod DR de lokale resultater(Foto af skærm)
Valg på DR. En 'load'-bjælke fulgte optællingen af stemmer i bunden af skærmen. TIlgengæld undlod DR de lokale resultater(Foto af skærm)

På DR var det Ask Rostrup og Kim Bildsøe Lassen, der første danskerne gennem valget, mens TV2 bød på Jes Dorph-Petersen og Lotte Mejlhede.

Et chok til socialdemokrater

Der var forskel på mandat-tallene når man skiftede mellem TV2 og DR under valgaftenen i går.
TV2 havde valgt at tælle de nordatlantiske mandater med - mens DR holdt dem udenfor. DR havde strot set fravalgt opdateringer og analyser af lokale valgresultater, men havde tilgengæld sendt en helikoptor op over Helle Thorning-Scmidts hus på Østerbro.

Fart og Tempo
Begge kanaler fik også deltaget i en del 'biljagter' rundt i København på jagt efter politikere i PET-konvojer. Helle Thornings hvide Skoda blev fulgt helt til døren i Vega af helikoptor og flere biler.
Begge kanaler bød på smart computergrafik, der kastede resultaterne op på skærmen i en lind, digital strøm.
PÅ DR2 muntrede Anders Lund Madsen sig, blandt andet med reality-stjernen Amalie, der som det første indrømmede at hun ikke havde nået at stemme.

Hvordan oplevede du valgdækningen fra dit TV? Hvem var bedst? DR eller TV2? Og er der overhovedet brug for at sende valg på to kanaler samtidig?