Ta' dog ansvar for din baby, kone

Statsministeren fik i går en skideballe af en vred mor. nationen! synes, at det synd for babyen - og ikke moderen

-Er det rimeligt, at hun ikke ser sin far tre til seks måneder om året?

Sådan lød det, da Sara Fina Fridrichs, en utilfreds mor, smækkede sin baby i favnen på statsministeren i går. Stuntet skete som en prostest mod pointsystemet og de stramme udlændingeregler.

- Prøv lige at tage hende her. Hvad vil du gøre for, at hun kan være mere sammen med sin far, hvis du bliver genvalgt?, lød det fra kvinden Sara Fina Fridrichs, mens en noget befippet statsministeren måtte lægge øre til en regulær skideballe. Moderen afkrævede svar på, om det var rimeligt, at den afrikanske far ikke kan komme til Danmark, efter Løkke havde besøgt Sønderbroskolen i Aalborg.

Læs også: TV: Her! Tag min baby

Synd for babyen
350 nationen!-læsere reagerede hurtigt på hændelsen.

- Det er synd, ikke for moren, ej heller faren. Barnet derimod kan man have rigtig ondt af. Må det blive en reminder til alle her i Danmark om, at man må stå til ansvar overfor de valg man træffer og tage konsekvensen som en voksen. Hun vidste alt dette på forhånd! Der er regler, om de er rigtige eller ej kan diskuteres. Hun skulle i stedet lægge barnet over i hænderne på dem, der har snydt systemet gennem de sidste mange år, som i øvrigt er grundlag for disse regler. skriver Ayan J. i en kommentar.

Rejs med manden
Mange af læserne synes, at moren burde rejse med den afrikanske mand.

- Hun er da velkommen til at rejse ned til manden! I øvrigt er det uansvarligt at sætte børn i verden, når hun ved, at hun ikke kan få manden ind i landet. Så nu er det os den hænger på, lyder det fra ib j. i en kommentar, der suppleres af Bjarke J.

- Jeg er ikke fan af pointsystemer eller lignende, men kvinden i artiklen, skulle måske have overvejet konsekvenserne af de valg hun har truffet. Det ser ikke ud som om, barnet er undfanget før DFs pointsystem blev indført, skriver Bjarke J. i en kommentar.

Synes du Løkke håndterede situationen godt? Var det et godt mediestunt?