Thorning om skat = Riis' doping-løgn

Kommentarfest på nationen! over B.Ts skattehistorie om Thorning. Mere end 700 kommentarer siden onsdag aften

I lang tid afviste Bjarne Riis at han havde brugt doping med ordene 'jeg er aldrig blevet testet positiv'. Nu mener et medlem på nationen!, at Helle Thornings 'jeg har ikke noget udestående med SKAT'-svar minder om Riis' svar. (Foto: Claus Bonnerup)
I lang tid afviste Bjarne Riis at han havde brugt doping med ordene 'jeg er aldrig blevet testet positiv'. Nu mener et medlem på nationen!, at Helle Thornings 'jeg har ikke noget udestående med SKAT'-svar minder om Riis' svar. (Foto: Claus Bonnerup)

- Det her er bare endnu et eksempel på bestilt arbejde fra blå blok. Intet er for lavt for BT - sådan er det bare.......Måske man i stedet kunne fokusere på, at hun INTET forkert har gjort. Altså ingen historie, bare et forsøg på at svine hende til - igen.

Avis: Helle T. fik uberettiget fradrag

Klaus G. er en af dem, der synes at B.T.s forside historie om Helle Thornings skattesjusk med ægtefællens fradrag, er langt ude på overdrevet. Og Klaus er langt fra alene om at skælde B.T. ud:

- Undrer mig ikke, at det kommer fra BT og så midt i valgkampen. Sidste gang viste det sig at være en medieskandale med den ikke-eksisterende skattesag. Nu må de andre medier simpelthen sætte Berlusconi Tidende på plads. Det her er for meget! Falsk personforfølgelse frem for politik karakteriserer den blåsorte politik pt. skriver leif h. og Kristine H. er enig i at historien bør få konsekvenser for avisen:

- Endnu engang er BT ude med grove løgne og injurier. Denne gang bør det få alvorlige konsekvenser ! Fremover vil jeg kun omtale BT og andre tryksager fra det Berlingske hus, som 'Völkischer Beobachter'(talerør for Det nationalsocialistiske tyske Arbejderparti.red.).

Løkke vil afsløre læk i Helles skattesag

På ekstrabladet.dk har 1565 personer svaret på spørgsmålet 'Hun (Helle) har ikke gjort noget ulovligt - men påvirker det din mening om hende? og 66 procent svarer ja, mens 34 procent svarer nej.

Haha...de bredeste skuldre
Og i de mere end 700 kommentarer, som skatte-artiklerne har afstedkommet siden i går aftes, er de fleste da også negative over for den socialdemokratiske formand. Her er et lille udvalg:

- De bredeste skuldre.................Vor herre til hest, Mon Helle skuldre overhovedet kan bære Guccitasken længere, skriver Thomas P.

- Der er mange, som er blevet rige af at 'synge' om de fattige, skriver Peter H.

- Det kan i hvert tilfælde konstateres, at Helle ikke bidrager - men bedrager, skriver J M.

Minder om Riis
- Jeg savner Anker Jørgensens ærlighed som ikke tillod skattespekulationer hos den socialdemokratiske elite. Anker Jørgensen var trods alt til at stole på, skriver Rolf N.

- 'Skat har aldrig afkrævet mig en krone'...hmmm. Helles svar minder lidt om Bjarne Riis's svar på om han brugte doping: 'Jeg er aldrig blevet taget', skriver Claus M.

- Helle er professionel skuespiller. Rollen som socialkammerat er indstuderet. Replikkerne er skåret i granit. Næven er knyttet og savlet venter lige bag mundvigene. Af slagsen er hun en af de dygtigere. Privat stemmer hun LA, rynker på næsen over naboen der lige har købt en Skoda og spekulerer på hvordan hun køber Erik og Anni's strandvejspalæ uden at det gi'r bølger. Når rollen bliver for svær ta'r hun knoglen og ringer til sin mentor. En anden skuespiller som længe har spillet rollen og derfor kan støtte med gode råd. Ritt, slutter Thomas K.

Erik H. har et forslag til Helle Thorning, der går på at lægge alt frem:

- Mon ikke det er på tide at Helle Thorning og hendes mand offentliggør deres selvangivelser og korrespondance med SKAT for de sidste 10 år. Så kan vælgere og andre jo bedømme, hvad der er ret og rimeligt.