Valg-TV - til at kaste op over?

DR og TV2 sender valg i døgndrift i disse dagejens Olaf jersild afbryder konstant politikerne, mener mange seere. Men hvad mener du om mængden af valgprogrammer i TV? (Foto: Ekstrabladet)
jens Olaf jersild afbryder konstant politikerne, mener mange seere. Men hvad mener du om mængden af valgprogrammer i TV? (Foto: Ekstrabladet)

Valget er et Danmarksmesterskab i TV - TV2 mod Danmarks Radio. Sådan har TV-stationerne selv sagt om den massive dækning af politikerne, som mange seere allerede nu efter kun en uge er ved at kaste op over.

Senest har TV2's halbal debat i aftes sat sindene i kog.

- Det minder om et cirkus i en børnehave med små, forkælede under, siger en seer om TV-showet 'Kampen om din stemme', der blev sendt på TV2 med ponpon'er og heppepiger, og politikere der råbte i munden på hinanden.

Tidligere her på nationen! har læserne været voldsomt utilfredse med DR-værten Jens Olaf Jersild, og han lange, selvtilfredse spørgsmål til forskellige partier på DR1.

- Det var lige før jeg kravlede gennem TVet og smak ham en. Usympatisk opførsel. Føj. Find en anden tak, skrev Lars K.

Både DR og TV2 sender valg i døgndrift i disse dage. Reportere og kendte værter mandsopdækker partiernes hovedpersoner 24 timer i døgnet.

Hvad synes du om TV's valgdækning? Er det oplysende og underholdende? Eller til at kaste op over?