Her er kommunalvalgets superbabe

ekstrabladet.dk's læsere har stemt: Anne Gausland Larsen er med overvældende flertal kåret som skønhedsdronningen af dansk lokalpolitik

Anne G. Larsen fik næsten 7000 personlige stemmer til ekstrabladet.dk's lækker-valg. (PR-foto)
Anne G. Larsen fik næsten 7000 personlige stemmer til ekstrabladet.dk's lækker-valg. (PR-foto)

19-årige Anne Gausland Larsen, der stiller op for Socialdemokraterne i Allerød, kan nu kalde sig selv Danmarks lækreste kvindelige lokalpolitiker.

I hvert fald ifølge ekstrabladet.dk's læsere, som mandag gav hende hele 33 procent af stemmerne i finaleafstemningen.

Hun var ellers i hård kamp med 9 andre politiker-skønheder fra det ganske land, men nappede altså i overlegen stil en tredjedel af de mere end 20.000 stemmer.

- Det er ret smigrende, det må jeg sige. Og jeg tror helt sikkert, at det har rettet noget fokus mod mig. Så det er godt for mig, siger en glad Anne G. Larsen til ekstrabladet.dk.

Partiet vigtigst
Om opmærksomheden ligefrem kan give sig udslag i en plads i byrådet, stiller hun sig dog lidt tvivlende over for.

- Jeg håber, at vi får fire personer i byrådet, og jeg er nummer fem på listen. Men det afhænger selvfølgelig også af personlige stemmer. Det, der betyder mest, er dog at det går partiet godt - så kommer personlig succes i anden række, lyder det uselvisk fra skønheden.

Anne G. Larsen, som er single, holder lige nu sabbatår, og arbejder i en børnetøjsbutik. I fritiden passer hun bl.a. sin blog. Men planerne for fremtiden er store og målrettede.

Vil arbejde i Bruxelles
- Jeg har altid gerne villet læse jura, så det bliver det eller statskundskab, når jeg starter på universitetet til næste år, siger hun.

- Hvor langt rækker dine politiske ambitioner på længere sigt?

- Jeg vil gerne arbejde i Bruxelles, men om det bliver som politiker, ved jeg ikke endnu. Indtil videre fokuserer jeg på lokalpolitik, som også er meget vigtigt. Mine mærkesager ved dette valg er kulturen, de unge og infrastrukturen i Allerød, siger Anne Gausland Larsen.1 af 4 Den 35-årige fitness-instruktør - og mor til tre - Susanne Toft, kom på en flot andenplads med knap 20 procent af det samlede antal stemmer. Hun stiller op for Venstre på Frederiksberg. (PR-foto)
2 af 4 19-årige Anne G. Larsen går meget op i grøn energi. (Privatfoto)
3 af 4 Anne G. Larsens valgplakater er blevet hugget - sandsynligvis af kåde ungersvende - gennem hele valgkampen. (Privatfoto)
4 af 4 Anne G. Larsen fik næsten 7000 personlige stemmer til ekstrabladet.dk's lækker-valg. (PR-foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere