Liberal Alliance: Ja til fri hash

I går bekræftede Simon Emil Ammitzbøll over for jersild på DR, at en stemme på Liberal Alliance er en stemme på fri hash

Simon Emil fra Liberal Alliance vil ikke blande sig i, hvad folk putter i munden - herunde hash. (Foto: Jacob Jørgensen)
Simon Emil fra Liberal Alliance vil ikke blande sig i, hvad folk putter i munden - herunde hash. (Foto: Jacob Jørgensen)

Simon Emil Ammitzbøll har tidligere ført sig frem her på nationen! som fortaler for fri hash i en grad, så 63 procent ligefrem mente, at han ville score stemmer på det.

Læs:

Simon Emil: Folk må gerne ryge hash

I går i DRs direkte valgprogram blev han så konfronteret med sine tidligere udtalelser, og uden at blinke bekræftede han, at en stemme på Liberal Alliance, er en stemme på Fri Hash.

- Vi vil ikke blande os i, hvad folk putter i munden, svarede Simon Emil således flere gange på spørgsmålet om partiets holdning til fri hash.

Ud med Big Mother
Simon Emil Ammitzbøll er da også bannerfører for det lille partis kamp mod færre forbud, og skriver på liberalalliance.dk:

- Vi har ikke brug for Big Mother til at belære os om, hvordan vi skal leve vores liv – det ved vi nemlig bedst selv.

Men når det kommer til rigtig narkotika, der skal sprøjtes ind i blodbanerne, så mener Simon Emil Ammitbøll dog, at det stadig skal være forbudt.

Ryg Danmark ud af krisen: Lurmærk hash