Annonce:
Annonce:

DF-video: Racistisk eller realistisk?

'Det er IKKE racisme. Det er realiteter. Desværre. Se Fis Fis. Eller sigøjner familerne, hvor de griner af DK. Vågn nu op, skriver Ulla R. i en kommentar til Alex Ahrendtsens valgvideo. Hvad synes du?

Gammel dame får tæsk af hætteklædt mand i Vollsmose. Realistisk? (screenshot fra video)
Gammel dame får tæsk af hætteklædt mand i Vollsmose. Realistisk? (screenshot fra video)
Annonce:
Følg nationen!
Annonce:

Bølgerne går højt i diskussionen om DF's kandidat på Fyn Alex Ahrendtsens valgvideo. I videoen taler Ahrendtsen med en person, der taler meget dårligt dansk, kalder sig Muhammed og klager over, han ikke kan få et arbejde pga. racisme.
'Den holder ikke, den der', siger Alex Ahrendtsen blandt andet, mens et indstuderet overfald på en gammel dame finder sted bagest i billedet.
' Kriminelle indvandrere, de skal bare ud', fortsætter Ahrendtsen.
<br /><i>Se videoen her</i></p><p><b>Enkelt og forståeligt</b><br /> - Helt fin video, der enkelt og meget forståeligt sender hele budskabet om den aktuelle situation på området, skriver Hugo A. <br />Pia Kjærsgaard står også bag videoen: <br />- Jeg har da ikke det fjerneste imod den valgvideo. Han bor der jo. Det må man have respekt for, sagde hun, da Ekstra Bladet viste hende den på en medbragt iPad. <br />- Nej selvfølgelig kan Pia K. ikke se noget forkert ved den video... hvem havde vel ventet det? Om 17 dage er det også uendeligt ligemeget hvad Pia kan og ikke kan - for så sidder hun helt alene derude helt til højre....helt helt alene.., skriver Peter F. Han får opbakning fra Lars F: <br /> - Danmarks mest racistiske parti pt kan selvfølgelig ikke se noget galt i den video, skriver han. <br /><br /><b>Bare humor</b><br /> - Hvis man er helt blottet for humor er der intet som er sjovt eller hvis man er radikal...Denne video er da fuld af humor og de Indvandrere der har et godt liv og ER integrerede vil selv finde den morsom, det er jeg sgu ret sikker på!! Jeg er ikke DF vælger men derfor kan jeg sagtens se det sjove i denne video!!, skriver Lars John C. <br /> Martin C. er enig: <br />- Den video er kun komisk og den bedste måde at reagere på den slags er at grine...;-)</p><p><i><b>Er valgvideoen racistisk, realistisk eller bare til at grine af?</b></i></p>

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: