Nu kan Danmark vist ikke blive mere til grin

Voldelige asylansøgere mandsopdækkes i luksus-sommerhus får nationen! til at koge: Humanistisk, anstændigt, ja nærmest sindssygt!

Hvad skal Røde Kors gøre med voldelige asylansøgere, der ikke kan bo i fred sammen med de andre i f.ex. asylcenteret Sandholmlejren? (Foto: JOhnny Frederiksen)
Hvad skal Røde Kors gøre med voldelige asylansøgere, der ikke kan bo i fred sammen med de andre i f.ex. asylcenteret Sandholmlejren? (Foto: JOhnny Frederiksen)

- Danske myndigheder kan næsten ikke blive mere til grin.

nationens! Jan Ø. er grædefærdig efter at have læst, hvordan Røde Kors og Udlændingeservice har håndteret en situation med tre asylansøgere, der er for voldelige til at bo i et almindeligt asylcenter. De tre er - sammen med seks oppassere - installeret i et luksussommerhus i Nordsjælland.

Vold lig med udvisning
- Hvorfor ikke bare indføre at kriminalitet, voldelig adfærd med mere bare resulterer i en administrativ udvisning? Det er latterligt, skriver Jan Ø videre og Linda T. fatter heller ingen ting:

- Der må fanme være grænser for ,hvad vores skatte penge skal bruges på!! Der bør være en grænse for deres opførsel ellers må de retur.

Men hvordan ville du have håndteret situationen, hvis du var asylchef?

Rolf N. mener, at det er en særlig gruppe danskere, der har skylden for den blødsødne måde at opføre sig på:

- DJØF regimet viser igen sin tolkning af reglerne. DJØF's jurister kan påføre samfundet millioner i omkostninger til asylansøgere som udøver vold og hærværk, mens borgerne betaler regningen. DJØF'erne trækker gerne sagerne i langdrag og bruger måneder på disse voldspersoner som blot ska' ud af landet hurtigst muligt.

Meget få støtter Røde Kors
- Disse typer skal i håndjern indtil de kan sendes ud af landet og gerne med nogle medarbejdere fra Røde Kors og DJØF som kan passe og pleje som i de jordhuller hvorfra de kom.

I afstemningen på ekstrabladet, hvor folk skal svare på spørgsmålet 'er det i orden at sende tre ustyrlige asylansøgere i luksus-sommerhus, er der kun 2.22 procent der siger ja. 5086 har stemt, og 97.78 siger nej. En af nej-stemmerne kommer nok fra Aglet X.:

- Hvor er det bare humanistisk og anstændigt. Ja nærmest skingrende sindssygt !

0 kommentarer
Vis kommentarer