Ad: Lufter slangen i parken

To mænd lufter deres slange i det fri. Er det i orden?

Hvad bliver det næste? Skal man også finde sig i vilde slanger på stranden? (Foto: Polfoto)
Hvad bliver det næste? Skal man også finde sig i vilde slanger på stranden? (Foto: Polfoto)

Det er søndag eftermiddag, og københavnerne er ude for at nyde det gode vejr. Solen skinner fra en skyfri himmel, og jeg tænker, at de værste tømmermænd skal plejes i det fri.

Min veninde og jeg køber et par sandwiches og lægger os på græsset foran kirken på skt. Hans Torv, og jeg blunder lidt hen i den varme sol.

Da vi sætter os, bemærker jeg godt, at der sidder to mænd et par meter bag os, men jeg studser ikkke videre over det. Men det ville jeg ønske, jeg havde gjort!

Går tur med slangen
Efter at have gennemgået weekendens udskejelser og efter et par timers afslapning, siger min veninde pludseligt: Ej, hvad er det for et dyr?

Jeg vender mig om, og i samme øjeblik udbryder hun: Guuuud, det er en slange!!

De to mænd, der har siddet et par meter fra os de sidste par timer, har valgt at medbringe deres store, fede slange, som de har sluppet løs midt på græsplænen i hjertet af København.

Det er løgn!
Jeg er på ingen måde forberedt på, at sådan en situation kan opstå en helt almindelig søndag midt på Skt. Hans Torv, og da jeg pludseligt opdager dyret, der ligger lige ved siden af mig, tager fanden ved mig. Jeg er ude af kontrol, flyver op og løber så hurtigt, som jeg ikke har gjort i meget lang tid.

I min choktilstand opdager jeg, at resten af de afslappede byboere, der sikkert heller ikke har opdaget "kæledyret", kigger forbavset på mig, da jeg løber af sted uden sko på.'Hvad fanden foregår der', står malet i ansigterne på dem, men jeg er ligeglad. Jeg skal bare væk!

Efter en halv times tid foretager chokket sig en smule - hjertet sidder ikke længere oppe i halsen på mig, og jeg føler ikke længere, at opkastning og et slagtilfælde er lige på trapperne.

Man lufter da ikke en slange
Da mændene opdager, at jeg får mit livs chok, siger de efterfølgende til min veninde: Hun skal ikke være bange. Den gør ikke noget!

Det er jeg sgu da ligeglad med. En slange er et utilregneligt dyr, som hører til bag lås og slå, med mindre man befinder sig et erotisk sted, hvor man kan forberede sig på, at der er en risiko for at rende ind i det klamme dyr.

Jeg ved godt, at mange vil sige, at der også er folk, der er bange for duer, hunde og andre dyr, men det mener jeg slet ikke er det samme! Man lufter sgu da ikke sin slange! Man går sgu da heller ikke tur med sin løve eller hvilket andet eksotisk dyr, man på besynderlig vis synes er interessant at have som kæledyr. Der må da være en grænse for, hvilke dyr man kan tillade sig at slippe fri et sted, hvor børn leger, og de voksne soler sig?

Hvad synes du? Er det i orden at slippe en slange fri et sted, hvor folk ligger og soler sig? Hvad er den klammeste dyreoplevelse, du har haft?

0 kommentarer
Vis kommentarer