Tyskere misundelige på grænsekontrol

Mens tyske politikere gør alt hvad de kan for at tale dårligt om den netop indførte danske grænsekontrol, er 'rigtige tyskere' misundelige

(Screendump fra bild.de)
(Screendump fra bild.de)

Mere end 6774 tyskere har foreløbig svaret på bild.de's spørgsmål: 'Hvad mener De, om den danske grænsekontrol?

Og resultatet er skidt nyt for de tyske politikere, der så sent som i dag har været ude og kritisere grænsekontrollen, for 77 procent svarer 'Gut' (godt red.), det bør Tyskland også indføre.

Se også: Tysk minister: Boykot Danmark

Bravo Danmark
Og læser man de 505 kommentarer, som den tyske grænsekontrol-artikel har kastet af sig foreløbig, er der også stor opbakning til Danmarks nye toldere:

- Bravo Dänemark!!!! Den kontrol er helt enkelt korrekt, skrivercatearcher, og staatsfeindn1 supplerer:

- En god grund til at rejse til Danmark. Perfekt . ville ønske Tyskland gjorde det samme.

Forrygende juli
Hos feriehusudlejeren Steen Hansen fra bureauet Die Hyggelige Dänen i Vejers Strand er meldingen også ganske positiv. Frygten var ellers, at den meget debat om grænsekontrol ville skræmme tyske turistervæk fra vestkysten, men det har Steen Hansen - hvis kunder for 99.8 procent vedkommende er tyskere - ikke mærket. Snarere tværtimod:

- Juli tegner til at blive den mest forrygende nogensinde. Og vi har lige været i Tyskland til bryllup, og kan fortælle, at den menige tysker slet ikke er negativ over for Danmark. De vil faktisk gerne have en grænsekontrol selv mod Polen, siger Steen Hansen.

Men hvad mener du? Skal den tyske minister, som har opfordret til boykot af Danmark, give os en undskyldning?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere