Hvilke våben byder du uventede gæster?

Danmarks milde lovgivning overfor indbrudstyve og hjemmerøvere skaber grobund for flere våben i hjemmene, mener nationen!-medlem Leif L.

Ville du købe et skydevåben til selvforsvar i hjemmet, hvis det var lovligt? Foto: Colourbox
Ville du købe et skydevåben til selvforsvar i hjemmet, hvis det var lovligt? Foto: Colourbox

- Hvert syvende danske hjem har våben, af den ene eller anden art, liggende til brug ved ubudne gæster, det er da helt i orden og ganske forståeligt, mener Leif L., han skriver videre.

Menneskeret at forsvare sit hjem
- Det burde jo være en menneskeret at forsvare sit eget hjem. Vores vattede retssystem gør jo intet for at stoppe indbrudstyve, som stort set har frit slag, da politiet ikke prioriterer disse sager særlig højt. Godt nok har politikerne langt om længe forhøjet straffen for hjemmerøverier, men hvad med de gemene indbrudstyve, de skal da også bures inde?

Giv dem hvad de fortjener
- En minimumstraf på tre år ville være på sin plads, så alle retskafne borgere kan have deres ting i fred og ro. Al den snak om selvtægt og at det er ’døde ting’, der stjæles, drop den! Folk skal bare give disse stupide individer, hvad de fortjener, for vores retssystem gør det jo ikke.

Har Leif L. en pointe - skaber den milde lovgivning flere røverier eller omevendt? Hvilket våben byder du uventede gæster?

0 kommentarer
Vis kommentarer