Købte KGB danske socialister for kaviar og vodka?

Koldkrigsforsker Bent Jensens kommende rapport fortæller om danske politikere, som lod sig beværte af Sovjetunionen. Lad os se den inden valget, skriver Morten D.

Lod den danske venstrefløj sig lokke af sovjetisk kaviar og vodka? Vi bør kende konklusionen i Bent Jensens rapport om Den Kolde Krig, inden næste valg, mener Morten D.
Lod den danske venstrefløj sig lokke af sovjetisk kaviar og vodka? Vi bør kende konklusionen i Bent Jensens rapport om Den Kolde Krig, inden næste valg, mener Morten D.

-Socialdemokraterne lod sig købe af russerne med kaviar og vodka, er en af konklusionerne på Bent Jensens kommende rapport om Den Kolde Krig. Det behager naturligvis ikke Mogens Lykketoft. 'Bent Jensen må være helt ude i hampen', udtaler han - det skriver nationen!-medlem Morten D., som fortsætter:

Kaviar og vodka ad libitum
- Bogen bliver spændende at læse – og vi må håbe på, at den kommer inden valget. Samtidig med at Østblokken laver detaljerede planer om atomangreb på Danmark ved et overraskelsesangreb, sad russiske spioner og beværtede socialdemokrater, radikale og medlemmer af SF med kaviar og vodka ad libitum. Hvordan tror du at disse påvirkningsagenter fik KGB's penge til igen og igen at beværte folketingsmedlemmer i årevis, uden regeringsansvar?

Lad os se hvem det var
- Mon ikke den russiske efterretningstjeneste, KGB, fandt at de fik fuld valuta for deres investering. De nu åbnede arkiver i Rusland viser, at KGB fandt det meget gavnligt med disse kontakter. Lad os nu få bogen udsendt inden valget, så vælgerne kan se hvem det var som lod sig beværte, alt imens planerne for et altødelæggende atomragnarok blev planlagt for Danmark.

Tror du på historiker Bent Jensens konklusioner? Og kan/bør Bent Jensens rapport have nogen indflydelse på det kommende folketingsvalg?

0 kommentarer
Vis kommentarer